Προς την έξοδο ο Σπυρόπουλος

Νέες προσπάθειες από τον Παναγόπουλο για να αποχωρήσει ο Σπυρόπουλος, ο οποίος φέρεται να έχει πρόταση από ομάδα του εξωτερικού. Ενδιαφέρον για Κοντοέ...

Aρκετά ονόματα φημολογείτο ότι βρίσκονταν στη «μαύρη λίστα» του Παναθηναϊκού, χωρίς ωστόσο κανένας να αποχωρήσει. Μεταξύ αυτών και ο Νίκος Σπυρόπουλος, ο οποίος έχει βρεθεί στο στόχαστρο και των οπαδών του Τριφυλλιού, με πανό και συνθήματα.

Ο Χρήστος Παναγόπουλος φέρεται να διεμήνυσε στον μάνατζερ
του παίκτη, σε τηλεφωνική τους επικοινωνία, ότι καλό για τον Σπυρόπουλο και την ομάδα θα ήταν να φέρει κάποια πρόταση και να αποχωρήσει τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Διαφορετικά, ούτως ή άλλως, το καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιό του και δεν υπάρχει περίπτωση ανανέωσης του παίχτη.

Ο εκπρόσωπός του ενημέρωσε πως υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον από το εξωτερικό, με τις πληροφορίες να συμπίπτουν στην Κίεβο Βερόνα, και θα προσπαθήσει να «τρέξει» το θέμα αυτό. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Goal", εάν αποχωρήσει ο αριστερός μπακ του Παναθηναϊκού, η ομάδα θα ενδιαφερθεί για τον Γιάννη Κοντοέ, ο οποίος αγωνιζόταν στην ΑΕΚ. Ο παίκτης έχει προταθεί εδώ και αρκετό καιρό και η διοίκηση κοιτάζει ζεστά την περίπτωσή του, εφόσον επέλθει «διαζύγιο» με τον Σπυρόπουλο.
Keywords
Τυχαία Θέματα