Προπόνηση στην Καβάλα

Παράσταση για έναν ρόλο ήταν το εκτός έδρας ματς του Παναθηναϊκού με την Καβάλα, την οποία νίκησε εύκολα με 71-97…
Με πρωταγωνιστές τους Μάικ Μπράμος, που πέτυχε 17 πόντους και Κώστα Τσαρτσαρή, που βρίσκει τον καλό του εαυτό και σημείωσε επίσης 17 πόντους, ο Παναθηναϊκός ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο της Καβάλας με σκορ
71-97. Στους διακριθέντες του αγώνα και ο Μάρκους Μπανκς.

Δεν έλειψαν ωστόσο τα αρκετά λάθη και οι αμυντικές αδράνειες, ειδικά στην πρώτη περίοδο, που δεν ήταν όμως αρκετά για να επηρεάσουν το αποτέλεσμα.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης ξεκίνησε με τους Ξανθόπουλο, Διαμαντίδη, Ματσιούλις, Πάνκο και Λάσμε. Στα μέσα του δεκαλέπτου πέρασε και ο Μπανκς που ήταν εξαιρετικός και προσέθετε ενέργεια στους «πρασίνους», ενώ πετύχαινε και σημαντικά καλάθια. Το πρώτο μέρος τελείωσε με τον Παναθηναϊκό να προηγείται με 19-16.

Από το σημείο εκείνο και έπειτα, το Τριφύλλι ανέβασε στροφές και με επί μέρους σκορ στη δεύτερη περίοδο 29-11 «καθάρισε» από νωρίς τη νίκη. Τα λάθη περιορίστηκαν, οι ασίστ έφτασαν τις 13, ενώ τα στατιστικά του μεγάλου φετινού όπλου της ομάδας, των ριμπάουντ, μιλάνε από μόνα τους: 24-5.

Στον ίδιο ρυθμό συνέχισε και στην επανάληψη ο Παναθηναϊκός, με τον Αργύρη Πεδουλάκη να βρίσκει την ευκαιρία και να δίνει ορισμένες ανάσες στον βασικό του κορμό, περνώντας στο παρκέ τους Ξανθόπουλο και Χαραλαμπόπουλο.

Καβάλα - Παναθηναϊκός 71-97

Τα δεκάλεπτα: 16-19, 27-48, 48-78, 71-97

Παναθηναϊκός: Μπράμος 17 (3), Πάνκο 10, Ματσιούλις 11 (1), Λάσμε 9, Τσαρτσαρής 17, Διαμαντίδης 2, Κίτσεν, Μπανκς 12 (1), Ξανθόπουλος 4, Γιαννόπουλος 13 (3), Σκορδίλης 2, Χαραλαμπόπουλος
Keywords
Τυχαία Θέματα