Πλάνα Φερέιρα για το ρόστερ της νέας σαιζόν

Στη χθεσινή συνάντηση Φερέιρα με Αλαφούζο και Γόντικα συζητήθηκε η μορφή που θα λάβει το ρόστερ της περιόδου 2012-13, με αρκετές αποχωρήσεις να βρίσκονται στα σκαριά.

Με αλλαγές σε πολύ μεγάλο βαθμό θα παρουσιαστεί ο Παναθηναϊκός της νέας σαιζόν, όπως προκύπτει από τη συνάντηση των Γιάννη Αλαφούζου και Δημήτρη Γόντικα με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Σύμφωνα
με την εφημερίδα «Sportday», ο πορτογάλος προπονητής του Τριφυλλιού εισηγήθηκε σε πρώτη φάση την ανανέωση των συμβολαίων των Γιόσου Σαριέγκι και Νίκου Σπυρόπουλου, ενώ δεν είναι αρνητικός και στην ανανέωση του Καραγκούνη, εφόσον ο τελευταίος δεχθεί να έχει μειωμένη συμμετοχή στα παιχνίδια της ομάδας.

Αναφορικά με τον Σιμάο Μάτε, θα γίνει κουβέντα τις επόμενες ημέρες με τις πιθανότητες παραμονής να είναι 50-50 (παρά την επιθυμία του Μοζαμβικανού να παραμείνει στο ρόστερ), ενώ ο Κλέιτον θεωρείται απίθανο να παραμείνει, όπως και ο Σεντρίκ Καντέ, ο Γιώργος Ιωαννίδης αλλά και ο Ματίας Μπιέρσμιρ. Παράλληλα, θα γίνει προσπάθεια να αποχωρήσουν τώρα οι Σεϊταρίδης (έχει ένα χρόνο ακόμη συμβόλαιο) και Πετρόπουλος (δεσμεύεται ως το Δεκέμβριο του 2012), που είναι εκτός πλάνων προπονητή.

Στον Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ θα προταθεί μείωση 30-40%, την οποία ενδέχεται να αποδεχθεί, ενώ περικοπές θα προταθούν και στον Κώστα Κατσουράνη, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόμενο να γίνει συζήτηση για λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών, όπως αναφέρει η εφημερίδα. Από την άλλη, θα γίνει προσπάθεια νέου δανεισμού του Κουίνσι, τον οποίο θέλει πολύ και για τη νέα σαιζόν ο Φερέιρα, ενώ ο έτερος δανεικός Ρούντολφ, που πέρασε και δεν ακούμπησε, επιστρέφει στην Ιταλία (Τζένοα).

Δεδομένων των αποχωρήσεων, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα επιθυμεί την ενίσχυση της ομάδας με 4-5 παίκτες, τουλάχιστον έναν αμυντικό, δύο χαφ και τουλάχιστον έναν επιθετικό, με κόστος συμβολαίου που δεν θα επιβαρύνει την ΠΑΕ με περισσότερα από 400-500 χιλιάδες ευρώ.

Λιτότητα λοιπόν στις μεταγραφικές κινήσεις, με την ελπίδα να παραμείνει ο Σεμπαστιάν Λέτο, αλλά κι εμπιστοσύνη στις επιλογές του πορτογάλου τεχνικού, ώστε να έρθουν αξιόλογοι παίχτες στο Τριφύλλι και να παρουσιαστεί η ομάδα ανταγωνιστική τη νέα σαιζόν.
Keywords
Τυχαία Θέματα