Πάει να γράψει ιστορία

Ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται σήμερα στο ΣΕΦ στον τρίτο τελικό εναντίον του Ολυμπιακού και θέλει να «σκουπίσει» τη σειρά, γράφοντας ιστορία παίρνοντας το πρωτάθλημα με μειονέκτημα έδρας και δύο μπρέικ...
Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα (12/6, 21:00) στο ΣΕΦ
τον Ολυμπιακό και θέλει τη νίκη για να στεφθεί πρωταθλητής Ελλάδος για 33η φορά στην ιστορία του.

Με τη σειρά να βρίσκεται ήδη στο 2-0, στο Τριφύλλι όλοι βλέπουν...«σκούπα», για πρώτη φορά στα χρονικά με μειονέκτημα έδρας, ήτοι δύο μπρέικ, στα 20 χρόνια του ΕΣΑΚΕ.

Μετά το κλείσιμο της κρατικής τηλεόρασης, ο αγώνας επρόκειτο να μεταδοθεί, όπως ήδη ανέφεραν από το δορυφορικό κανάλι της ΕΡΤ, από τον ΑΝΤ1. Ωστόσο αυτό μέλλει να οριστικοποιηθεί από τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ Γιώργο Χαλβατζάκη το αργότερο μέχρι σήμερα το μεσημέρι, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι το παιχνίδι οδεύει μάλλον για τον ΣΚΑΪ, χωρίς περιγραφή, καθώς η ΕΣΗΕΑ έχει προκυρήξει απεργία στα ραδιοτηλεοπτικά μέσα.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης έχει στην διάθεσή του όλους του τους παίκτες. Οι «πράσινοι» δεν αντιμετωπίζουν αγωνιστικά προβλήματα και δείχνουν αποφασισμένοι να τελειώσουν τη σειρά στο ΣΕΦ.

Η ομάδα του Παναθηναϊκού έχει καταλύσει από χθες το βράδυ στο ξενοδοχείο Κάραβελ, απ' όπου αργά το απόγευμα θα αναχωρήσουν για το ΣΕΦ. Δεν αποκλείεται μάλιστα, όπως έγινε και πριν τον πρώτο αγώνα της σειράς, να βρεθούν οπαδοί του Τριφυλλιού και να εμψυχώσουν την ομάδα πριν τη μεγάλη μάχη.
Keywords
Τυχαία Θέματα