Οριστικές οι απουσίες Σχορτσιανίτη και Ούκιτς

Με ελλείψεις θα κατέβει ο Παναθηναϊκός στο κρίσιμο ματς εναντίον της Καντού την Παρασκευή, αφού Ούκιτς, Σχορτσιανίτης τέθηκαν εκτός, ενώ ο Πάνκο αποχώρησε από τη χθεσινή προπόνηση λόγω πυρετού. Επανέρχεται ο Τσαρτσαρής...

Το παιχνίδι της Παρασκευής εναντίον της Καντού (23/11) είναι ιδιαίτερα κρίσιμο για τον Παναθηναϊκό, αφού με νίκη σφραγίζει την πρόκρισή του στο top-16 της Ευρωλίγκας. Ωστόσο, η ομάδα θα κατέβει με σημαντικές απουσίες.

Οι Σοφοκλής Σχορτσανίτης και Ρόκο
Λένι Ούκιτς τέθηκαν οριστικά εκτός, αφού ούτε χθες ήταν σε θέση να προπονηθούν. Ο πρώτος υποφέρει από έντονες ενοχλήσεις, λόγω κάκωσης στο πέλμα, ενώ ο Κροάτης δεν έχει ξεπεράσει τη θλάση στον δικέφαλο του αριστερού του ποδιού, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να αγωνιστούν στον αγώνα της Παρασκευής.

Ταυτόχρονα, πέραν αυτών των προβλημάτων, στις απουσίες προσετέθη και αυτή του Άντι Πάνκο, ο οποίος παρουσίασε πυρετό κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης και το ιατρικό επιτελείο των «πράσινων» του συνέστησε να αποχωρήσει και να πάει σπίτι του. Εάν υπαναχωρήσει η ίωση, ο Πάνκο θα βρεθεί κανονικά στην αποστολή. Εντούτοις, οι «πράσινοι» περιμένουν να δουν πως θα είναι σήμερα ο παίκτης, για να αποφασίσουν αν θα είναι σε θέση να προπονηθεί ή όχι.

Από την άλλη, υπήρξε κι ένα ευχάριστο, η επιστροφή του Κώστα Τσαρτσαρή. Ο πάουερ φόργουορντ του Τριφυλλιού φαίνεται να έχει ξεπεράσει το διάστρεμμα που τον ταλαιπώρησε τον τελευταίο καιρό και χθες προπονήθηκε για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του. Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί εντός της ημέρας και ο παίχτης αναμένεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή στην Ιταλία, όπως και ο Μάρκους Μπανκς που θα κάνει το ντεμπούτο του στην Ευρωλίγκα με τον Παναθηναϊκό.
Keywords
Τυχαία Θέματα