Οφσάιντ, ισοπαλία και πέμπτη θέση

Στην πέμπτη θέση του πρωταθλήματος Νέων τερμάτισε ο Παναθηναϊκός έπειτα από το 3-3 με τον ΠΑΟΚ. Πεντακάθαρο οφσάιντ και στα τρία γκολ που έβαλαν οι Θεσσαλονικείς!
Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ αναμετρήθηκαν σε παιχνίδι που θα έκρινε την τέταρτη και πέμπτη θέση του πρωταθλήματος Νέων και ήρθαν ισόπαλοι 3-0.

Στο
18΄ άνοιξε ο ΠΑΟΚ το σκορ με τον Κουλούρη. Ο ίδιος παίκτης διπλασίασε στην επόμενη φάση τα τέρματά του. Και τα δύο γκολ έπρεπε να ακυρωθούν ως οφσάιντ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ισοφάρισε ο Παναθηναϊκός με δύο γκολ σε δύο λεπτά. Ο Αναστασόπουλος έγραψε στο 53΄ το 2-1 και ο Μουζακίτης έφερε στα ίσα το σκορ στο 54΄.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Μαλντίν σκόραρε για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, όμως στο 93΄ η ομάδα της Θεσσαλονίκης κατάφερε και ισοφάρισε. Σκόρερ ο Δερμιτζόγλου με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, έπειτα από μία φάση που υπήρχε και πάλι πεντακάθαρο οφσάιντ του Τουμανίδη.

ΠΑΟΚ: Στρέζος, Καραμπάς, Τσελεπίδης, Χατζόπουλος, Παζατζίδης, Τουμανίδης, Πολύζος, Πόζογλου (59’ Δεληγιαννίδης), Δεμηρτζόγλου, Κουλούρης (84’ Δ. Παπαδόπουλος), Β. Παπαδόπουλος (59’ Τσελεπίδης).

Παναθηναϊκός: Γκέκας, Βόσδου, Σκούφος, Μαρινάκης, Καστράτι, Αναστασόπουλος, Μουζακίτης, Γιαννιτσάνης (58' Κασαπάκης), Μαραθιανός (58' Θαναηλάκης), Σταματάκης, Κουσίδης (55' Μαλντίν).
Keywords
Τυχαία Θέματα