Ο Τζίγγερ έφυγε, όμως ο σύλλογος ακόμα πληρώνει τις επιλογές του!

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης μπορεί να αποχώρησε, όμως ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να πληρώνει όσα έπραξε (και όσα δεν έπραξε αν και όφειλε) ο πρώην μεγαλομέτοχός του τα τελευταία χρόνια. Κατά 100.000 ευρώ άδειασαν τα ταμεία της ομάδας και μπήκαν στην τσέπη του Ντάνιελ Φερνάντεζ, ώστε να μην προσφύγει ο τερματοφύλακας στην ΦΙΦΑ.

Θυμίζουμε πως ο Πορτογάλος πορτιέρο ήρθε το καλοκαίρι του 2010 στην ομάδα, μαζί με τους Γκοβού,
Πλεσί, Γκαρσία. Παίχτες που ποτέ δεν έπιασαν στο Τριφύλλι, που είχαν πολύ ακριβά συμβόλαια και που έφερε η διοίκηση Κωνσταντόπουλου (του εκλεκτού του Τζίγγερ).

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης μπορεί να μην πλήρωνε επί πολυμετοχικότητας (5 εκατομμύρια ευρώ έβαλε συνολικά!) ό,τι του αναλογούσε, μπορεί να φώναζε πως η ομάδα χρεοκοπεί, όμως φρόντζιζε να παίρνει υπέρογκα δάνεια από την τράπεζα Πειραιώς και να φορτώνει τον σύλλογο με ακριβούς παίχτες που δεν έπαιξαν μπάλα.

Να θυμίσουμε ακόμα πως το ίδιο καλοκαίρι, ενώ η ομάδα... χρεοκοπούσε, έγινε αύξηση αποδοχών στο Λουκά Βύντρα! Προφανώς ως ένδειξη εκτίμησης για την πολύχρονη προσφορά του στο σύλλογο.

Είναι ευνόητο, λοιπόν, πως το επιχείρημα «τώρα που έφυγε ο Τζίγγερ, λογικά θα σαρώσει τους τίτλους και τις επιτυχίες η ομάδα» είναι τουλάχιστον άτοπο. Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης μπορεί να αποχώρησε από το μετοχολόγιο, τα αποτελέσματα όμως των πράξεών του είναι φανερά σε καθημερινή βάση.
Keywords
Τυχαία Θέματα