Ο «μάγος» Φερέιρα άνοιξε την πόρτα της Εθνικής στον Σισοκό

Ο ρόλος που ανέθεσε ο Φερέιρα στον Σισοκό στο αγωνιστικό πλάνο της ομάδας και η δουλειά που κάνει με τον ποδοσφαιριστή, άνοιξαν στον τελευταίο την πόρτα της Εθνικής του...

To ταλέντο και η εξαιρετική δουλειά του Ζεσουάλδο Φερέιρα με τους ποδοσφαιριστές του άνοιξαν την πόρτα της Εθνικής Ελεφαντοστού στον Ιμπραΐμ Σισοκό,
ο οποίος έλαβε την πρώτη κλήση στην καριέρα του στην εθνική του ομάδα.

Ο πορτογάλος τεχνικός, μετά τη μεταμόρφωση του Λέτο πέρισυ, με την καθοδήγηση του οποίου ήταν ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με 15 γκολ στο ήμισυ της περιόδου και πριν τον σοβαρότατο τραυματισμό του, μετά την ανάδειξη των Καπίνο, Μαυρία, Φουρλάνου, Λαγού από τη golden team και το, κατά κοινή ομολογία, ελκυστικό ποδόσφαιρο που έπαιξε ο Παναθηναϊκός την περασμένη περίοδο, κατάφερε να ανοίξει την πόρτα της Εθνικής Ελεφαντοστού στον Ιμπραΐμ Σισοκό.

Ο ιβοριανός μεσοεπιθετικός του Τριφυλλιού θέλγει μέχρι στιγμής με την απόδοσή του, μαγεύει το κοινό και απλοποιεί το παιχνίδι των συμπαιχτών του. Πέραν του αναμφισβήτητου ταλέντου του, είναι ορατή στο γήπεδο η δουλειά του προπονητή του, οι οδηγίες που δέχεται από τον πάγκο και η εμπιστοσύνη με την οποία τον περιβάλλει ο Φερέιρα.

Με τις εμφανίσεις του στα προκριματικά και πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, με τις Μάδεργουελ και Μάλαγα αντίστοιχα, με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, ο Σισοκό είναι ένας από τους 28 ποδοσφαιριστές που κάλεσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Σαμπρί Λαμουσί, για το πρώτο παιχνίδι της δεύτερης προκριματικής φάσης για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής το 2013 της Ακτής Ελεφαντοστού. Η ομάδα του υποδέχεται τη Σενεγάλη στις 8 Σεπτεμβρίου και η ρεβάνς θα διεξαχθεί στις στις 12 Οκτωβρίου στο Ντακάρ.
Keywords
Τυχαία Θέματα