«Ο μαγικός καθρέπτης... των πρωτοσέλιδων»

Ο Σκορπιός ψάχνει και ανακαλύπτει παίζοντας ένα παιχνιδάκι…
Σας δίνουμε 2 αποτελέσματα.

Μία ισοπαλία 1-1 και μία ήττα 3-1. Μια ελληνική ομάδα εναντίον μας αγγλικής.

Διαβάστε τις ομάδες και τα πρωτοσέλιδα και αποφασίστε ποιο αποτέλεσμα ταιριάζει σε κάθε περίπτωση…

Ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε την Τότεναμ του Μπέιλ, του Λιορίς, του Ντεφόε, του Λένον, του Ντεμπελέ, του Γουόκερ. Μια Τότεναμ που κατέβηκε με την βασική της 11αδα και χτύπησε το παιχνίδι από την αρχή.

Το
Τριφύλλι έδωσε έδαφος στην αρχή γνωρίζοντας ότι είναι αδύνατον να χτυπήσεις αγγλική ομάδα σε φυσική κατάσταση και επέλεξε να φορτσάρει στην επανάληψη. Στο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός έχανε με 0-1.

Ο προπονητής του επέλεξε να ρίξει στην μάχη εναντίον του Ντεφόε τον Τριανταφυλλόπουλο και εναντίον του Μπέιλ τον Σεϊταρίδη. Δικαιώθηκε 100% αλλά δεν το διαβάσαμε σε κανένα πρωτοσέλιδο.

Ο Τύπος έγραψε:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΕΓΩΙΣΜΟΣ
ΒΑΡΙΑ ΦΑΝΕΛΑ
ΝΑ ΤΟΣ
ΖΩΝΤΑΝΟΣ
PANATHINAIKOS ΞΑΝΑ

Ενώ το ΦΩΣ παραμένει «σβηστό»...ΗΤΑΝ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ Ο ΟΣΦΠ

Ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε την Άρσεναλ του Βερμάλεν, του Καθόρλα, του Ποντόλσκι, του Ζερβίνιο. Μια Άρσεναλ που αγωνίστηκε με τον τρίτο τερματοφύλακα της, Μανόνε, ο οποίος είχε δεχτεί 2 αστεία γκολ αγωνιζόμενος στο περσυνό μεταξύ τους αγώνα. Οι 2 βασικοί της τερματοφύλακες Φαμπιάνσκι και Σέζνυ ήταν εκτός 18αδας, ενώ αναπληρωματικός ήταν ο πέμπτος τερματοφύλακας με το όνομα Τζέιμς Σι.

Ο ΟΣΦΠ επέλεξε να παίξει δυνατά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά να μείνει από δυνάμεις στην επανάληψη. Ο προπονητής του επέλεξε να χτυπήσει τον αγώνα στην αρχή και δικαιώθηκε για 45 λεπτά με το 1-1 του ημιχρόνου.

Ο Τύπος έγραψε

ΨΕΜΑΤΑ
ΑΥΤΟΣ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΜΠΟΡΕΙ
ΑΓΓΛΟΣ ΥΓΙΗΣ
ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ
ΑΔΙΚΟ
ΑΞΙΖΕ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ

Αποφασίσατε ποιο σκορ ταιριάζει στο κάθε πρωτοσέλιδο;

Αν για κάποιο λόγο έχετε ξεχάσει, ο Παναθηναϊκός πήρε ισοπαλία 1-1 από την Τότεναμ, ενώ ο Ολυμπιακός έχασε με 3-1 από την Άρσεναλ.

Η ήττα με 3-1 από μία κακή και αποδυναμωμένη Άρσεναλ, αντί να δώσει τροφή για ερωτηματικά, (αφού κάποτε ένας Παναθηναϊκός είχε περάσει από την ίδια έδρα αλώβητος όταν η Άρσεναλ
ήταν αήττητη στην Αγγλία εκείνη την χρονιά) , αντιμετωπίστηκε με διθυράμβους και επικά πρωτοσέλιδα

Διαβάζουμε αποθεώσεις για μια ήττα 3-1 από μια καλή αγγλική ομάδα που από το 2005 μέχρι σήμερα έχει χάσει όλα τα αστέρια της (με τελευταίο τον Φαν Πέρσι φέτος το καλοκαίρι). Θα πει κανείς πως παίζει σημαντικό ρόλο και ο παράγοντας έδρα. Σωστό. Αλλά να μην ξεχνάμε πως την περασμένη αγωνιστική στο αγγλικό πρωτάθλημα η Άρσεναλ έχασε εντός έδρας από την Τσέλσι με 1-2, ενώ η Τότεναμ άλωσε το Όλντ Τράφορντ με 2-3!

Ας δούμε κάποιες αλήθειες από τους 2 αγώνες που μένουν πάντα κρυφές.

Η Άρσεναλ είχε κατοχή 66-34 (διπλάσια δηλαδή), αλλά όλοι στάθηκαν σε άλλα νούμερα. Για την ακρίβεια μόνο σε έν
Keywords
Τυχαία Θέματα