«Νιώθουμε ασφαλείς και σίγουροι»

«Υπέρβαση για το Τσάμπιονς Λιγκ», «ασφάλεια και σιγουριά από τη διοίκηση», «κλίμα οικογένειας για να ξεπεραστούν τα προβλήματα» είναι όσα είπαν στην προπόνηση του Παναθηναϊκού Φερέιρα, Αλαφούζος και Μπουμσόνγκ...
Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα στην χθεσινή προπόνηση τόνισε στους παίκτες του Παναθηναϊκού
αλλά και στον Γιάννη Αλαφούζο, που είχε δώσει το «παρών», πόσο σημαντικό είναι που φέτος νιώθουν κοντά στην ομάδα τη διοίκηση.

«Είναι πολύ σημαντικό που φέτος νιώθουμε τη διοίκηση κοντά μας. Υπάρχει άμεση επαφή με την ομάδα και οι παίκτες νιώθουν ασφαλείς και σίγουροι. Κάτι που δίνει έξτρα ώθηση συνολικά στην ομάδα».

Από την πλευρά του, ο ιδιοκτήτης του ΣΚΑΪ και πρόεδρος της Παναθηναϊκής Συμμαχίας συνεχάρη τους ποδοσφαιριστές για την πρόκριση στο Γιουρόπα Λιγκ, και τους επεσήμανε πως απέδειξαν ότι είναι ικανοί και για την υπέρβαση:

«Ήρθα εδώ για να σας μεταφέρω το μήνυμα ότι τόσο εγώ προσωπικά όσο και σύσσωμη η διοίκηση του συλλόγου είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι από εσάς. Πετύχατε τον πρώτο και ρεαλιστικό στόχο που είχαμε θέσει για την αρχή της σεζόν. Να περάσουμε δηλαδή στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και σας αξίζουν συγχαρητήρια για αυτό, αφού ήταν πολύ σημαντικό για τον σύλλογο σε όλα τα επίπεδα.

Πλέον έχουμε μπροστά μας δύο δύσκολα παιχνίδια με τη Μάλαγα. Όλοι ξέρουμε πως δεν είναι εύκολο, αλλά με την εικόνα που είχατε στα προηγούμενα ματς αποδείξατε πως είστε ικανοί για την υπέρβαση και την πρόκριση στους ομίλους».

Το λόγο πήρε και ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, ο οποίος τόνισε πως αν ο Παναθηναϊκός συνεχίσει να λειτουργεί ως οικογένεια, τότε θα καταφέρει να ξεπεράσει όλα του τα προβλήματα.

«Κατανοούμε την προσπάθεια που γίνεται για να λυθούν τα προβλήματα. Το σημαντικό είναι να είμαστε οικογένεια και τότε θα τα καταφέρουμε. Θέλουμε κι εμείς να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας, ώστε να ανέβει επίπεδο».
Keywords
Τυχαία Θέματα