Βάζουν στην... πρέσα τον Παναθηναϊκό

Εξοντωτικό πρόγραμμα αποφασίζει η Σούπερ Λίγκα για τον Παναθηναϊκό. Τα δύο ματς με Μάλαγα και τα παιχνίδια με Λεβαδειακό και ΠΑΣ θα διεξαχθούν μέσα σε 10 ημέρες!

Από το πρωί της Παρασκευής (17/8) το GreenZone σας είχε ενημερώσει για την πρέσα στην οποία βάζει τον Παναθηναϊκό η Σούπερ Λίγκα (διαβάστε εδώ περισσότερα), με αποφάσεις της οποίας αναγκάζεται το Τριφύλλι να δώσει τέσσερα υπέρ-κρίσιμα ματς μέσα σε δέκα ημέρες.

Η Σούπερ Λίγκα, με πρόεδρο τον Γιάννη Μόραλη, απέρριψε το αίτημα του Παναθηναϊκού
για αναβολή του παιχνιδιού στη Λιβαδειά.

Ακολούθως, αποφάσισε το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, που έπρεπε ή να αναβληθεί ή να αλλάξει η έδρα του καθώς το ΟΑΚΑ θα φιλοξενήσει τους Red Hot Chilly Peppers, να γίνει δύο ημέρες νωρίτερα! Θυμίζουμε πως οι Πανιώνιος και Απόλλωνας αρνήθηκαν να παραχωρήσουν τα γήπεδά τους.

Το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού για τα ερχόμενα τέσσερα ματς που θα κρίνουν αφενός την οικονομική σωτηρία του συλλόγου και αφετέρου θα κρατήσουν ζωντανές τις ελπίδες για κατάκτηση ΑΥΤΗΣ της Σούπερ Λίγκας, διαμορφώνεται ως εξής:

Τετάρτη 22/8 Μάλαγα – Παναθηναϊκός
Σάββατο 25/8 Λεβαδειακός – Παναθηναϊκός
Τρίτη 28/8 Παναθηναϊκός – Μάλαγα
Παρασκευή 1/9 Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα

Είναι ευνόητο πως από αυτή την ιστορία μόνο ένας σύλλογος ευνοείται. Οι «πράσινοι» έχουν να ανηφορήσουν έναν Γολγοθά μέσα σε δέκα ημέρες και δείχνει εξαιρετικά δύσκολο να τα καταφέρουν και στην Ευρώπη και στο πρωτάθλημα.

* Στην περίπτωση που αποτύχουν να περάσουν στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, τότε ο Ολυμπιακός αυτόματα βλέπει τα ταμεία του να φουσκώνουν.

* Στην περίπτωση που χαθούν βαθμοί στα δύο ματς της Σουπερ Λίγκας, τότε οι Πειραιώτες γνωρίζουν καλά πως γίνονται, χωρίς να έχει καλά-καλά ξεκινήσει το πρωτάθλημα, το ακλόνητο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.
Keywords
Τυχαία Θέματα