Με… ποιους και πώς θα παίξει ο Παναθηναϊκός

Θυμηθείτε τις περυσινές δηλώσεις του Δημήτρη Ιωάννου και τις παλαιότερες του Νέρι Καστίγιο και διαβάστε πώς θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός κόντρα στην... θυγατρική της Λιβαδειάς.
Με -2 βαθμούς στην τσέπη, δωράκι από τα φιλικά προς το Τριφύλλι θεσμικά όργανα του ελληνικού ποδοσφαίρου, ξεκινάει ο Παναθηναϊκός
τις υποχρεώσεις του στη Βοιωτία.

Ποιος είναι ο Λεβαδειακός και ο ρόλος του δεν χρειάζεται και πολύ να το αναλύσουμε. Δεν χρειάζεται καν ο Γιάννης Αλαφούζος να μιλήσει για θυγατρική ομάδα του Ολυμπιακού, αφού υπάρχουν τόσο πρώην ερυθρόλευκοι παίκτες και προπονητές, όσο και παίκτες της ομάδας του... μεγαλοπαράγοντα Γιάννη Κομπότη που είχε κατηγορηθεί πρόσφατα στην υπόθεση με τα στημένα παιχνίδια.

Μόλις πέρυσι, ο ποδοσφαιριστής του Λεβαδειακού Δημήτρης Ιωάννου, μίλησε μετά το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό και παραδέχτηκε πως η ομάδα του επέλεξε να μην «χτυπήσει» το ματς! Και πώς να το χτυπήσει όταν ο Γιώργος Παράσχος είχε επιλέξει να ξεκινήσουν εννέα ποδοσφαιριστές που δεν είχαν ξαναπαίξει μεταξύ τους και με διάταξη που δεν συνήθιζε ποτέ μέχρι τότε...

«Είμαστε μια ομάδα που πρέπει να επιλέγουμε παιχνίδια κι αυτό κάναμε και χθες. Φάνηκε, άλλωστε, ξεκάθαρα και από τις αλλαγές του προπονητή».

Ειλικρινής ο Ιωάννου, που φέτος συνεχίζει την καριέρα του στην Κύπρο. Προφανώς, όμως όταν ο Λεβαδειακός επιλέγει παιχνίδια που δεν θα τα δώσει όλα, πρέπει ο αντίπαλος να φοράει ερυθρόλευκα. Αν φοράει πράσινα, οι παίκτες της Λιβαδειάς ματώνουν τη φανέλα και εξαντλούν όλες τους τις δυνάμεις για να κόψουν βαθμούς από τον Παναθηναϊκό. Όπως θα κάνουν και σήμερα.

Για τις δηλώσεις του Νέρι Καστίγιο το 2006, όταν ο Ολυμπιακός εκείνη τη φορά έχασε από τον Λεβαδειακό τα έχουμε γράψει ξανά. «Δούναι και λαβείν», όπως την περσινή σεζόν με Κέρκυρα.

Καλό είναι όμως να μην τα ξεχνάμε:

«Είναι πράγματα που δεν τα κάνουν σωστά στον Ολυμπιακό. Αν είσαι επτά χρόνια με έναν παίκτη δεν μπορείς να το κάνεις με τον Ριβάλντο που είναι όνομα. Ό,τι και να κάνεις δεν μπορείς να το κάνεις με τον Τζιοβάνι. Και μετά ξεκινάω και σκέφτομαι. Αφού ο Τάκης είναι μέσα με αυτούς. Ό,τι θα του πουν θα το κάνει. Είναι τυχαίο που όταν ήταν στον Λεβαδειακό φάγαμε τρία γκολ και δεν πέσανε στη Β’ κατηγορία; Και τώρα ξαναγυρνάει. Αυτά είναι όλα τυχαία; Αυτά τα πράγματα με νευριάζουν και εγώ τα λέω για να ξέρει ο κόσμος του Ολυμπιακού πώς είναι τα πράγματα. Δεν είναι μόνο ο Καστίγιο που έφυγε γιατί πήγε να πάρει πέντε εκατομμύρια. Εγώ ήθελα να παίζω μπάλα.

Τα λεφτά θα έρθουν αν παίζεις στον Ολυμπιακό. Απλά είναι πολλά πράγματα που ο κόσμος δεν τα βλέπει ή τα βλέπει και δεν θέλει να τα καταλάβει. Σε ρωτάω είναι τυχαίο να σε φέρνουν πίσω; Δεν είναι τυχαίο. Αν γίνουν τέτοια πράγματα ξεκινάς να σκέφτεσαι. Ο κόσμος του Ολυμπιακού πρέπει να βλέπει πιο καλά τα πράγματα. Να μην τους κοροϊδεύουν άλλο. Οι οπαδοί κάνουν τα πάντα για τον Ολυμπιακό. Στην Ουρουγουάη μπορεί να μην έχουν να πιουν μία κόκα κόλα, αλλά στο γήπεδο θ
Keywords
Τυχαία Θέματα