Πήρε την άδεια της ΕΕΑ ο Παναθηναϊκός

Τέλος καλό, όλα καλά με την περιπέτεια του Παναθηναϊκού στην ΕΕΑ, όπως ήταν άλλωστε αναμενόμενο. Νέα εγγυητική με λήξη τον Ιούνιο του 2013 θα εκδόσει και θα καταθέσει το Τριφύλλι.
Ο Παναθηναϊκός πήρε κανονικά την άδεια της Επιτροπής
Επαγγελματικού Αθλητισμού για συμμετοχή στη φετινή Σούπερ Λίγκα.

Η εγγυητική που έχουν καταθέσει οι πράσινοι καλύπτει το 10% του προϋπολογισμού που ζητάει η ΕΕΑ. Την υπερβαίνει μάλιστα κατά 950.000 ευρώ.

Το μοναδικό κώλυμα έχει να κάνει με τη λήξη της εγγυητικής καθώς η ΕΕΑ θέλει να ισχύει μέχρι τον Ιούνιο του 2013. Έτσι ο Παναθηναϊκός πήρε παράταση για να εκδόσει και να προσκομίσει νέα, κάτι που αναμένεται να γίνει το συντομότερο δυνατό.

Άδεια πήραν και όλες οι υπόλοιπες ΠΑΕ, με την ΑΕΚ να τα καταφέρνει τελευταία στιγμή, ενώ ο ΟΦΗ δεν προσκόμισε τα απαραίτητα έγγραφα, αλλά θα συμμετάσχει κανονικά στο πρωτάθλημα, αφού θα υπαχθεί στη ρύθμιση για τις χρεωμένες ΠΑΕ.

Νωρίτερα ο Αριστείδης Καμάρας είχε δηλώσει:

«Δεν υπάρχει καμία παράβαση και απλώς ζητήσαμε να μας δοθεί η δυνατότητα να διεκπεραιώσουμε το θέμα, χωρίς το άγχος της συμμετοχής στο πρωτάθλημα ή της επιβολής ποινή. Άλλωστε και ο Παναθηναϊκός θέλει την αντικατάσταση της επιστολής, για να απαλλαγεί από κάποιες δεσμεύσεις που υπάρχουν σε αυτή και να έχει και την ελάφρυνση του ποσού».
Keywords
Αναζητήσεις
τέλος καλό όλα καλά με την εγγυητική eea
Τυχαία Θέματα