Με «ανοιχτά χαρτιά» στη Γ.Σ. ο Μακρόπουλος

Ποια η θέση της ΠΑΕ και ποια του Ερασιτέχνη. Δεν αλλάζει απόφαση ο Μακρόπουλος, που στη Γ.Σ. ως πρώην πρόεδρος θα μιλήσει έχοντας μαζί του όλα τα στοιχεία που «καίνε»...
Μετά την ανακοίνωση της παραίτησης του Αχιλλέα Μακρόπουλου και της προσωρινής ανάκλησης, στην οποία φωτογραφίζονται ξεκάθαρα ευθύνες της ΠΑΕ που φέρεται πως αθετεί τις υποσχέσεις της προς τον Ερασιτέχνη, περιμέναμε –έστω και την τελευταία στιγμή- να ευαισθητοποιηθούν οι άνθρωποι του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού και
να λειτουργήσουν επιτέλους προς όφελος του Συλλόγου.

Αντιθέτως, η ΠΑΕ προτίμησε να διαρρεύσει στον Τύπο πως έχουν δοθεί χρήματα και μάλιστα ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό της τάξης των 365.000 ευρώ.

Έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον η ανταπάντηση του Ερασιτέχνη, οι άνθρωποι του οποίου ισχυρίζονται πως από αυτό το ποσό, οι 305.000 ευρώ έπρεπε να δοθούν στον Παναθηναϊκό μέχρι τις 12 Ιουλίου του 2012 και αφορούσαν χρέη παλαιότερων ετών! Όσο για τα 90.000 ευρώ που μένουν να δοθούν, όπως έλεγαν πρόσωπα της ΠΑΕ, από τον Ερασιτέχνη τονίζουν ότι και αυτά είναι περσινά.

Από εκεί και πέρα θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον η Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη (Δευτέρα, 8 Απριλίου) καθώς ο Αχιλλέας Μακρόπουλος, ως πρώην πρόεδρος -αφού φέρεται πως θα εμμείνει στην παραίτησή του- θα μιλήσει με ανοιχτά χαρτιά. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του αθλητικού Τύπου, σκοπεύει να αναφερθεί στις οφειλές της ΠΑΕ, στα χρήματα που έχουν δοθεί και σε αυτά που δεν έχουν δοθεί, αλλά και στα συνολικά χρέη του Ερασιτέχνη προς κάθε πλευρά.
Keywords
Τυχαία Θέματα