Μάχη γιγάντων

Δώδεκα ευρωπαϊκά έρχονται σήμερα αντιμέτωπα στο παρκέ, αφού ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται στη Μόσχα με την ΤΣΣΚΑ (18:00, ΕΤ-1)...

O Παναθηναϊκός, στον πρώτο μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος επί του Ολυμπιακού αγώνα του, αντιμετωπίζει την ΤΣΣΚΑ
Μόσχας (18:00, ΕΤ-1) στη Ρωσία, σε ένα παιχνίδι γιγάντων, αφού οι δύο ομάδες έχουν από 6 ευρωπαϊκά.

Με νίκη, ο Παναθηναϊκός θα κάνει ένα τεράστιο άλμα πρόκρισης στην επόμενη φάση της Ευρωλίγκας, κάτι που μόνο εύκολο δε φαντάζει, αφού η ρωσική ομάδα προέρχεται από δύο σερί ήττες και δεν έχει περιθώρια για άλλες απώλειες.

Η ομάδα του Ετόρε Μεσίνα θα βασιστεί στους Σέρβους Μίλος Τεόντοσιτς και Νέναντ Κρστιτς, τον αμερικανό Σόνι Γουίμς και τον Ρώσο Σάσα Καούν, αφού ένα από τα βασικά της όπλα τη φετινή σαιζόν, ο Βίκτορ Κριάπα είναι τραυματίας και δεν θα αγωνιστεί. Η απουσία του είναι πολύ σημαντική καθώς φέτος στη διοργάνωση μετράει 10.6 πόντους, 7.1 ριμπάουντ και 3.8 ασίστ κατά μέσο όρο ανά αγώνα.

Από την άλλη ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση, ξέρει πως δεν έχει τίποτα να χάσει, θα αγωνιστεί πλήρης και θα προσπαθήσει να φύγει από τη Μόσχα με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Όσο για το πως αντιμετωπίζει η ΤΣΣΚΑ το σημερινό παιχνίδι, αντικατοπτρίζεται στη καταπληκτική αφίσα που τύπωσαν για το ματς, που παραπέμπει στον «Πόλεμο των Άστρων».
Keywords
Τυχαία Θέματα