Αφρουδάκης: «Η αρρώστια ξεκινάει από την ΠΑΕ»!

Σκληρά, αλλά Παναθηναϊκά λόγια από τον Γιώργο Αφρουδάκη, που χαρακτήρισε αρρωστημένη ομάδα, διοικητικά, το Τριφύλλι και σημείωσε πως τα πάντα ξεκινούν από την ΠΑΕ, τα τελευταία 30 χρόνια.
«Τα τελευταία 30 χρόνια δεν θυμάμαι να υπάρχουν καλές βάσεις σε κανένα τμήμα του συλλόγου, πλην του μπάσκετ», τόνισε ο Γιώργος Αφρουδάκης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο “InsideΚΑΡ Web Radio”

Ο πολίστας του Παναθηναϊκού
είπε αρχικά:

«Ο Παναθηναϊκός έχει μόνο προβλήματα. Πήρα την απόφαση μόνος μου το περασμένο Σάββατο, δεν θέλω να αναφερθώ σε λεπτομέρειες απλά είχα πει ότι αν γινόταν αυτό που πήγε να γίνει, το είχα ανακοινώσει και στους συμπαίκτες μου, δεν θα πέσω στο νερό και δεν θέλω να το σχολιάσω παραπάνω.

Ο Παναθηναϊκός είναι μια πονεμένη ιστορία, είναι τεράστιος σύλλογος ο οποίος προσπαθεί να πρωταγωνιστήσει για να είναι κορυφαίος στην Ελλάδα. Τα 2-3 τελευταία χρόνια προσπαθεί να πρωταγωνιστήσει και στο πόλο. Ήταν χρυσή ευκαιρία φέτος και πέρσι για να κάνει κάτι παραπάνω η ομάδα και να διεκδικήσει τίτλο. Είναι κίνητρο αυτό σε μία ομάδα και το αξίζει ο σύλλογος».

Σχετικά με το ποια είναι η πηγή του προβλήματος υποστήριξε:

«Έχει τεράστια ιστορία και οπαδούς που μας βοηθάνε όλα αυτά τα χρόνια αλλά δυστυχώς από ότι έχω καταλάβει ο Παναθηναϊκός είναι μία αρρωστημένη ομάδα όσον αφορά στο διοικητικό κομμάτι. Και δεν μιλάω μόνο για το τον Ερασιτέχνη, η αρρώστια ξεκινάει από την ΠΑΕ! Τα τελευταία 30 χρόνια δεν θυμάμαι να υπάρχουν καλές βάσεις σε κανένα τμήμα του συλλόγου το μόνο που δουλεύει σωστά είναι το μπάσκετ, που το έχει αναλάβει μία οικογένεια, έχει κάνει σωστές επιλογές και κρατάει ψηλά το φρόνημα των οπαδών του Παναθηναϊκού γιατί στα άλλα τμήματα έχει πτώση».
Keywords
Τυχαία Θέματα