«Κόπηκε» ο αντι-Παναθηναϊκός σύνδεσμος από την ΠΑΕ!

Όχι άλλα εισιτήρια για τους φιλάθλους (;) που καθυβρίζουν ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού!
Ο σύνδεσμος Παναθηναϊκός Fans, ο οποίος κατά καιρούς έχει εκδώσει ανακοινώσεις με υποτιμητικούς και ανυπόστατους χαρακτηρισμούς προς μετόχους του Συλλόγου, αλλά ακόμη και προς εν ενεργεία ή πρώην ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού, «κόπηκε» από τα εισιτήρια
της ΠΑΕ.

Με ανακοίνωσή του, ο σύνδεσμος που περισσότερο ως εκφραστής του… Κώστα Γκόντζου και της παρέας του, παρά του Παναθηναϊκού, λειτουργεί, γνωστοποιεί ότι η πράσινη ΠΑΕ αποφάσισε να μην τους χορηγεί από εδώ και πέρα εισιτήρια.

Θυμίζουμε πως από τη θύρα των συγκεκριμένων φιλάθλων (;) έχουν ακουστεί ουκ ολίγες φορές γιούχες προς προπονητές και ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, ενώ πρόσφατα στην ενημέρωσή τους για τα εισιτήρια διαρκείας τους έγραφαν:

«Απαραίτητη προϋπόθεση για όποιον βρίσκεται μαζί μας στην θύρα του συνδέσμου κατά την διάρκεια των αγώνων, είναι να μην βρίζει όσους φορούν την δοξασμένη φανέλα με το Τριφύλλι ή προσέφεραν και εξακολουθούν να προσφέρουν από οποιοδήποτε πόστο στον αγαπημένο μας Παναθηναϊκό».

Καταπληκτική κίνηση θα σκεφτεί κάποιος. Παναθηναϊκή. Αρκεί να σταματήσει εκεί το διάβασμα, καθώς στις αμέσως επόμενες προτάσεις εμφανίζεται το αληθινό πρόσωπο του... συνδέσμου. Απολαύστε πως οι ίδιοι ΔΕΝ βρίζουν όσους πρόσφεραν από οποιοδήποτε πόστο στον αγαπημένο μας Παναθηναϊκό:

«Καραγκούνη, στο καλό και ούτε να μας γράφεις...
Δυστυχώς ο Κατσουράνης έμεινε, ελπίζουμε να βάλει μυαλό, αλλιώς...».

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσαν έπειτα από την απόφαση της ΠΑΕ να τους «κόψει» την χορήγηση εισιτηρίων:

«Ο κύριος Αλαφούζος και οι συνεργάτες του αποφάσισαν αναίτια λίγες μέρες πριν το ντέρμπι με την ομάδα του λιμανιού την διακοπή χορήγησης εισιτηρίων προς τον σύνδεσμο μας. Κάτι το οποίο έκαναν μάλιστα δια αντιπροσώπου και όχι πρόσωπο με πρόσωπο.

Λόγω της σπουδαιότητας των δυο αγώνων που έχει μπροστά του ο Παναθηναϊκός με Τότεναμ και Ολυμπιακό δεν θέλουμε να ρίξουμε λάδι στην φωτιά βάζοντας πάνω από όλα το καλό του συλλόγου που τόσο αγαπάμε.

Την Δευτέρα όμως ανεξαρτήτου αποτελέσματος θα επανέλθουμε.
Υ.Γ.1 Προς προεδρία και μέλη συνδέσμων πού νιώθουν και είναι αγνοί Παναθηναϊκοί ξυπνήστε τώρα κυνηγούν εμάς θα έρθει και η δική σας σειρά».
Keywords
Τυχαία Θέματα