Μακρόπουλος:«Νομική αντεπίθεση για το γήπεδο»

Νομική αντεπίθεση του Ερασιτέχνη για το θέμα του γηπέδου, ώστε να μην περάσει το αντισυνταγματικό Προεδρικό Διάταγμα, προανήγγειλε ο Αχιλλέας Μακρόπουλος...

Νέα διάσταση στο ακανθώδες θέμα του γηπέδου έδωσαν ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Αχιλλέας Μακρόπουλος, το μέλος του Ερασιτέχνη Σταύρος Παναγιωτόπουλος και το μέλος της ΠΑΕ και της ΓΗΠΕΛ Γιάννης Παναγιωτίδης, μιλώντας ζωντανά στον Άρη Γάτα και τον Γιώργο Σπανουδάκη
στην ΕΡΑ Σπορ.

Ο Αχιλλέας Μακρόπουλος μίλησε στο κρατικό ραδιόφωνο για νομική αντεπίθεση του Ερασιτέχνη, προκειμένου να μην περάσει το Προεδρικό Διάταγμα από το Συμβούλιο της Επικρατείας.

«Δίνουμε φιλέτο (ενν. το «Απόστολος Νικολαΐδης» και θέλουμε γήπεδο και εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη στον Βοτανικό», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη.

Και προχώρησε ακόμα περισσότερο, τονίζοντας πως εάν χαθεί αυτή η μάχη, ο Ερασιτέχνης δεν θα κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια και θα κυνηγήσει το θέμα νομικά, αφήνοντας πολλές αιχμές για την στάση τόσο του ΥΠΕΚΑ όσο και του Δημάρχου Αθηνών, Γιώργου Καμίνη!

Ο Σταύρος Παναγιωτόπουλος χαρακτήρισε άθλιο το νόμο, ο οποίος έχει θέσει σε άμεσο κίνδυνο την Λεωφόρο. Δήλωσε ότι του φαίνεται ακατανόητη η στάση του Δημάρχου Αθήνας Γιώργου Καμίνη, ενώ άφησε αιχμές για την επιδεικτική αδιαφορία του ΥΠΕΚΑ προς τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, παρ' ότι είχαν συμφωνήσει να μιλήσουν πριν υπογραφεί το Προεδρικό Διάταγμα από τον υπουργό και τον υφυπουργό!

Παρόμοια στάση για το Προεδρικό Διάταγμα είχε ο Γιάννης Παναγιωτίδης. Το μέλος του Δ.Σ. και της ΓΗΠΕΛ υποστήριξε ότι ο Παναθηναϊκός είναι αντίθετος με το Προεδρικό Διάταγμα και ότι δεν πιστεύει ότι θα περάσει από το ΣτΕ, θέτοντας σε κίνδυνο τη Λεωφόρο.

Μιλώντας για την ανακοίνωση του ΥΠΕΚΑ, τόνισε ότι προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

Όσον αφορά στη στάση της προηγούμενης διοίκησης της ΓΗΠΕΛ, που είχε εκφραστεί θετικά για το νομοσχέδιο Μπιρμπίλη (με επίσημη διαρροή), ο Γιάννης Παναγιωτίδης κράτησε αποστάσεις, λέγοντας ότι δεν υπάρχει επίσημη δήλωση...
Keywords
Τυχαία Θέματα