«Κλείνει η Παιανία την 1η Ιουλίου»

Ο Γιώργος Βαρδινογιάννης, με δηλώσεις του σε αθλητική εφημερίδα, ξεκαθάρισε ότι οι εγκαταστάσεις της Παιανίας θα κλείσουν για όλους την 1η Ιουλίου! Ο Γιάννης Αλαφούζος, με χθεσινή του τοποθέτηση, ανέφερε ότι η ομάδα θα μείνει για λίγο καιρό ακόμα στην Παιανία, ώστε να γίνει ομαλά η μετάβαση στις εγκαταστάσεις του Κορωπίου. Μάλιστα σημείωσε: «Φαντάζομαι ότι μετά από 32 χρόνια, είναι λογικό να γίνει σταδιακά η μετακόμιση μέσα σε μερικούς μήνες. Δεν πρέπει δηλαδή ντε και καλά να φύγουμε την 1η Ιουλίου από την Παιανία».

Στον Παναθηναϊκό επιθυμούν να παραμείνουν
στις νυν αθλητικές εγκαταστάσεις μέχρι να γίνουν βελτιωτικές εργασίες στο «Απήλιον», αλλά ο Γιώργος Βαρδινογιάννης φαίνεται ότι έχει διαφορετική άποψη.

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «Γάτα», ο «Καπετάνιος» απορρίπτει κατηγορηματικά το ενδεχόμενο παραμονής του Τριφυλλιού στην Παιανία μετά την 1η Ιουλίου!

Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Η Παιανία θα κλείσει την 1η Ιουλίου. Και θα κλείσει για όλους. Αν, δηλαδή, έβαλα εγώ κάποιον να μείνει σε ένα από τα διαμερίσματα και τώρα θέλω να το χρησιμοποιήσω για κάποιον άλλο λόγο, θα μου πει ότι μένει μέσα; Δεν γίνονται πουθενά αυτά τα πράγματα».
Keywords
Τυχαία Θέματα