Η ΠΑΕ τι λέει για τη Διπλή Ανάπλαση και τη ΓΗΠΕΛ;

Ο Ερασιτέχνης άφησε σαφέστατες αιχμές για τη ΓΗΠΕΛ και τη Διπλή Ανάπλαση. Η ΠΑΕ θα τοποθετηθεί;
Με τον πλέον επίσημο τρόπο, μέσω ανοιχτής προς τον κόσμο και τον Τύπο Γενικής Συνέλευσης, ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός τοποθετήθηκε πάνω στο ΜΟΝΑΔΙΚΟ ζήτημα που θα έπρεπε να απασχολεί το Τριφύλλι, αυτό της Διπλής Ανάπλασης.

Το πρότζεκτ στο Βοτανικό έχει καταντήσει «εφιάλτης» για
τον Παναθηναϊκό, είναι τα λόγια του νομικού εκπροσώπου της «Μάνας του Λόχου» Σταύρου Παναγιωτόπουλου. Οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη μίλησαν για τη θυγατρική της ΠΑΕ ΓΗΠΕΛ, την οποία χαρακτήρισαν ως μία εταιρεία που ποτέ δεν έδωσε λογαριασμό στον Α.Ο. και που μέχρι και σήμερα δεν γνωρίζει κανείς τον ρόλο της. «Δεν ξέρουμε τι είναι ΓΗΠΕΛ. Δεν έχουμε λάβει τόσα χρόνια ένα έγγραφο με τις θέσεις της».

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει έναν τεράστιο κίνδυνο. Να χάσει το μοναδικό του περιουσιακό στοιχείο, τη Λεωφόρο, μετά την παράταση της πενταετίας, με τα ανταλλάγματα να είναι δυσανάλογα και για την ΠΑΕ και για τον Ερασιτέχνη.

Στη Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού ακούστηκε ακόμα πως ο Δήμος Αθηναίων του Γιώργου Καμίνη «εχθρεύεται τον Παναθηναϊκό» και πως συμπορεύεται με τον ιδιοκτήτη του εμπορικού Μπάμπη Βωβό.

Το μεγάλο ερώτημα είναι ποια είναι η θέση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός;

Θα συνεχίσει να κρατάει το θέμα της Διπλής Ανάπλασης και της ΓΗΠΕΛ στο περιθώριο; Θα τολμήσει ο Γιάννης Αλαφούζος να αγγίξει το ΜΟΝΑΔΙΚΟ ζήτημα που θα έπρεπε αυτή τη στιγμή να απασχολεί κάθε Παναθηναϊκό; Θα αναλάβει τις πιθανές νομικές και οικονομικές ευθύνες προς τρίτους, που δεν ανέλαβε ο Τζίγγερ όταν... χάριζε τις μετοχές του, σε περίπτωση που τερματιστεί το πρότζεκτ;

Θα ζητηθεί ποτέ από τη θυγατρική εταιρεία της ΠΑΕ να λογοδοτήσει, όπως έχει προαποφασιστεί πριν από έναν χρόνο σε Γενική Συνέλευση;

Θα μάθει τελικά ο κάθε φίλαθλος ποιος είναι ο ρόλος του Γιώργου Καμίνη, ενός προσώπου που φέρεται πως δεν είναι καν Παναθηναϊκός, ως ιδρυτικό στέλεχος της Παναθηναϊκής Συμμαχίας; Θα ενεργοποιηθεί ποτέ η αγωγή κατά του Δήμου, ύψους 26 εκατ. ευρώ;

Η ΠΑΕ μέχρι στιγμής ακολουθεί το δρόμο της σιωπής. Έχει ενδιαφέρον αν η στάση της θα αλλάξει μετά τις «βόμβες» που έπεσαν στη Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη.

(Διαβάστε ακόμα: Στα λόγια όλα εύκολα είναι)
Keywords
Τυχαία Θέματα