Όταν ένα φιλικό τουρνουά έχει μεγαλύτερη βαρύτητα από ντέρμπι με τη Ρεάλ

Σημαντικότερη η ήττα σε ένα ανεπίσημο φιλικό τουρνουά (που… βαφτίστηκε «Τσάμπιονς Λιγκ νέων») από το καθοριστικό για τη συνέχεια του Παναθηναϊκού στην Ευρώπη παιχνίδι κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, για τους (δήθεν) αντικειμενικούς…
Δεν θέλουμε ούτε να φανταζόμαστε τι θα συνέβαινε εάν οι νέοι του Ολυμπιακού κέρδιζαν την Άστον Βίλα. Χαλασμός κυρίου! Τελικά, ο ΟΣΦΠ
ηττήθηκε και έτσι οι (δήθεν) αντικειμενικοί αρκέστηκαν σε ένα μικρό «χτύπημα» αλλά με παχυλούς τίτλους όπως «ήττα με μέλλον» και «παραλίγο...». Και φυσικά, αφού ξέρουν καλά σε ποιο κοινό απευθύνονται, δεν μπορούσαν παρά να υπογραμμίσουν την… ατυχία της ομάδας του Πειραιά.

Ο ντόρος που ξέσπασε για ένα ανεπίσημο φιλικό τουρνουά, αντίστοιχο με αυτά που δίνουν οι ομάδες το καλοκαίρι για την προετοιμασία τους (διαβάστε εδώ περισσότερα), από τα (δήθεν) αχρωμάτιστα μέσα ενημέρωσης, είναι ενδεικτικός της εποχής. Άπαντες έχουν υποταχθεί στο «μεγάλο αφεντικό» και προσκυνούν κάθε τι κόκκινο, ενώ απαξιώνουν οτιδήποτε Παναθηναϊκό.

Το εντυπωσιακό είναι πως σήμερα ο Παναθηναϊκός δίνει έναν πάρα πολύ σημαντικό αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο μπάσκετ. Ματς που θα κρίνει κατά πολύ αν θα συνεχίσει στους «8» το Τριφύλλι ή όχι.

Ψάξαμε την είδηση με μεγεθυντικό φακό στο πρωτοσέλιδο της SportDay. Εξαφανισμένη… To Goal θεωρεί σημαντικότερη τη νίκη του Μανδραϊκού επί του Πανελλευσινιακού. Ευτυχώς, ο αγώνας του Παναθηναϊκού με τη Ρεάλ αναφέρεται σε μία διαφήμιση.Η Live Sport κατάφερε και στρίμωξε τον αγώνα μπάσκετ του Τριφυλλιού στην κάτω-κάτω γωνία του πρωτοσέλιδού της.
Keywords
Τυχαία Θέματα