Η κοπή της πίτας των φίνων κοριτσιών

Η γυναικεία ομάδα βόλλεϋ του Παναθηναϊκού έκοψε το βράδυ της Πέμπτης (14/3) την πρωτοχρονιάτικη πίτα της, παρουσία όλων των πρωταγωνιστών και του προέδρου του Ερασιτέχνη Αχιλλέα Μακρόπουλου.
Η γυναικεία ομάδα βόλλεϋ του Παναθηναϊκού, έκοψε χθες το βράδυ (14/3), την πρωτοχρονιάτικη πίτα της στο bar-εστιατόριο Baraonda, ιδιοκτησίας του Βλάση Σταθοκωστόπουλου.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο έφορος του
τμήματος Τάκης Μαλακατές, οι παίκτριες και το τεχνικό επιτελείο, η διοίκηση του τμήματος, οργανωμένοι και εκπρόσωποι των χορηγών, οι πρωταθλήτριες Νεάνιδες, ενώ το «παρών» έδωσε και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού Αχιλλέας Μακρόπουλος.

Ο πρόεδρος του Α.Ο. έκοψε την πίτα, συνεχάρη την ομάδα για την πορεία της τη φετινή περίοδο, ευχήθηκε ό,τι καλύτερο σε όλους τους παρευρισκόμενους και εξέφρασε τη σιγουριά του ότι, παρά τα προβλήματα, η ομάδα θα έχει ακόμη καλύτερη πορεία την επόμενη σαιζόν.

Το φλουρί έπεσε στον Βασίλη Αγγέλου, τον φυσιοθεραπευτή της ομάδας, ο οποίος κέρδισε ένα τετραήμερο στη Σίφνο.

Στη διάρκεια της βραδιάς, η Αποστολία Νούσια γιόρτασε και τα γενέθλιά της (ήταν στις 13/3), σβήνοντας και τα κεριά της τούρτας της, δώρο από τις συμπαίχτριές της.
Keywords
Τυχαία Θέματα