Η «κωλοτούμπα» και ο φόβος του Γιώργου Καμίνη

Τετ α τετ θα τα πούνε Γιώργος Καμίνης και Αχιλλέας Μακρόπουλος λίγες ώρες πριν τη Συνέντευξη Τύπου του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού...
Ραντεβού με τον Αχιλλέα Μακρόπουλο έκλεισε ο Γιώργος Καμίνης για την Τετάρτη (2 Μαΐου) στις 10:00, ώστε να συζητήσουν όλες τις παραμέτρους γύρω από το φλέγον ζήτημα της πιθανής κατεδάφισης της Λεωφόρου. Ποιο είναι το παράδοξο; Πως συμπτωματικά το ραντεβού θα πραγματοποιηθεί λίγες ώρες πριν την προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.

Οι
αρχικές αρνήσεις και οι άτοπες και αόριστες τοποθετήσεις από πλευράς δημάρχου Αθηναίων μπαίνουν στην άκρη, όταν στον δρόμο του συναντάει πρώτον την αλήθεια, και δεύτερον το πολιτικό κόστος.

Μόνο συμπτωματική δεν είναι η ενέργεια του δημάρχου (και φιλάθλου του Ολυμπιακού) να ζητήσει ραντεβού από τον Αχιλλέα Μακρόπουλο πριν τη Συνέντευξη Τύπου. Είναι ηλίου φαεινότερο πως ο Γιώργος Καμίνης πιστεύει πως στο ξενοδοχείο Saint George Lycabettus θα ειπωθούν αλήθειες που θα ενοχλήσουν, θα πονέσουν και θα έχουν και πολιτικό κόστος για το κόμμα που τον στηρίζει στις εκλογές που πλησιάζουν.

Από την πλευρά του, ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού, που τρέχει όλες τις εξελίξεις σαν έφηβος, αυτό που θα απαιτήσει είναι να δοθούν εγγυήσεις για την αναγνώριση της Λεωφόρου, κάτι που μέχρι στιγμής και παρά τις «Μελισσανίδιες» κωλοτούμπες ο κύριος Καμίνης δεν έχει πράξει.
Keywords
Τυχαία Θέματα