Φαβορί ο Αναστασίου

Ο Γιάννης Αλαφούζος φέρεται πως συναντήθηκε με τον Γιάννη Αναστασίου για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας, ενώ δημοσιεύματα αναφέρουν ότι οι Στιβ Κιν, Ζόζε Γκόμεζ και Τσίρο Φεράρα έχουν προταθεί στον Παναθηναϊκό.

Ο Γιάννης Αναστασίου, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του αθλητικού Τύπου, αποτελεί τον επικρατέστερο υποψήφιο για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Παναθηναϊκού.

Μάλιστα, ο έλληνας προπονητής είχε τις προηγούμενες μέρες συνάντηση με τον Γιάννη
Αλαφούζο με τους δυο άνδρες να συζητάνε για το ενδεχόμενο συνεργασίας και το πλάνο για τη νέα σαιζόν. Συμφωνήθηκε, μεταξύ τους, να υπάρξει νέο ραντεβού, ώστε να τεθούν επί τάπητος όλες οι λεπτομέρειες και να οριστικοποιηθεί το πρότζεκτ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα "SportDay", o Αναστασίου δεν έχει πρόβλημα με το περιορισμένο μπάτζετ, ωστόσο θέλει να έχει λόγο στην οργάνωση της ομάδας, στην επιλογή παικτών και στην επιλογή των συνεργατών του (δεν θέλει παλαίμαχους δίπλα του). Είναι χαρακτηριστικό ότι σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται έχει ήδη δώσει και μία λίστα παικτών στον Γιάννη Αλαφούζο.

Κιν, Γκόμεζ και Φεράρα

Παράλληλα, από το απόγευμα της Τρίτης, έχουν διαρρεύσει κι άλλα ονόματα τεχνικών που εξετάζονται από τους «πράσινους».

Στον Παναθηναϊκό έχει προταθεί ο Σκωτσέζος Στιβ Κιν. Πρόκειται για τον 45χρονο τεχνικό που κάθισε για δύο χρόνια στον πάγκο της Μπλάκμπερν έχοντας διαδεχτεί τον Αλαρντάις και έχοντας υπογράψει πολυετές μακροχρόνιο συμβόλαιο με τους ινδούς ιδιοκτήτες της ομάδας οι οποίοι όμως το έσπασαν στην διάρκεια της φετινής σεζόν.

Επίσης στο Τριφύλλι έχει προταθεί και ένας πρώην γνώριμος ο Ζοζέ Γκόμεζ. Ο πρώην συνεργάτης του Φερέιρα, είχε κάτσει και για δυο ματς ως πρώτος στον πάγκο, έχει ξεκινήσει καριέρα προπονητή και αυτή τη στιγμή έχει διαδεχθεί στην Βιντεότον τον Πάουλο Σόουζα, παρουσιάζοντας θετικά αποτελέσματα.

Τέλος, στον Παναθηναϊκό προτάθηκε και ο Τσίρο Φεράρα , αλλά δεδομένης της οικονομικής κατάστασης της ομάδας, η περίπτωση του κρίνεται απαγορευτική.
Keywords
Τυχαία Θέματα