Ερωτηματικά για τη… μη έφεση για Κατσουράνη

Δεν ασκεί έφεση για την ποινή του Κώστα Κατσουράνη. Ερωτηματικά δημιουργούνται στους «πράσινους» φιλάθλους για το σκεπτικό της απόφασης...
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Παναθηναϊκός δε σκοπεύει να ασκήσει έφεση για την εξοντωτική ποινή των έξι αγωνιστικών στον Κώστα Κατσουράνη,
εξαιτίας της αποβολής του στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Το σκεπτικό αυτής της απόφασης, όπως αναφέρουν τα ίδια δημοσιεύματα, έχει να κάνει με τις ελάχιστες πιθανότητες που συγκεντρώνει ο Παναθηναϊκός να δικαιωθεί.

Εφόσον αληθεύουν αυτές οι πληροφορίες είναι λογικό να δημιουργούνται ερωτηματικά στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού. Η δικαιολογία «δεν θα έβγαινε και τίποτα»… μπάζει, καθώς από τη στιγμή που το «ερυθρόλευκο σύστημα» κάνει συνεχόμενη επίδειξη δύναμης, τέτοιες περιπτώσεις είναι ιδανικές για να βγαίνει στη... σέντρα και να φανερώνει στη φίλαθλη Ελλάδα το πραγματικό του πρόσωπο.

Έτσι κι αλλιώς, τον αντι-Παναθηναϊκό, φιλο-ολυμπιακό χαρακτήρα του, δεν τον απέκτησε φέτος το «σύστημα». Δεν ξεχνιούνται, άλλωστε οι περιπτώσεις που τιμωρημένοι αθλητές του Ολυμπιακού, αν και είχαν λειτουργήσει αντιαθλητικά, τελικά δικαιώθηκαν και ή εξαφανίστηκαν οι ποινές τους ή μειώθηκαν (πχ. Ζε Ελίας, Καρεμπέ).

Η απόφαση να μην κάνει έφεση ο Παναθηναϊκός, έστω και με τις πιθανότητες για μείωση ποινής κατά του, θυμίζουν την περυσινή περίπτωση με τη διοίκηση Γόντικα να επιλέγει να μην ζητήσει δευτεροβάθμια επανεκδίκαση των επεισοδίων στη Λιβαδειά, με αποτέλεσμα να παίξουν οι «πράσινοι» κεκλεισμών των θυρών με τον ΠΑΟΚ, στο ματς που σε μεγάλο βαθμό έκρινε και τον τίτλο.
Keywords
Τυχαία Θέματα