Επιλεκτική ακοή από την «ερυθρόλευκη» Σούπερ Λίγκα

Η πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας κάλεσε σε απολογία τον Παναθηναϊκό για υβριστικά συνθήματα των οπαδών του. Φυσικά, παρέλειψε ως συνήθως να καλέσει και τον Ολυμπιακό.

Την πρώτη αγωνιστική είχαν κληθεί σε απολογία οι ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, ΑΕΚ, Πανιώνιος,
ΠΑΟΚ για συμπεριφορά των φιλάθλων τους. ΜΟΝΟ στον Παναθηναϊκό είχε προστεθεί στη σχετική ανακοίνωση (και μας είχε κάνει ιδιαίτερη εντύπωση) η φράση «καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της».

Προφανώς τα... επιλεκτικά αυτιά της Σούπερ Λίγκας ήταν κλειστά όταν οι «ερυθρόλευκοι» οπαδοί έβριζαν εν χορώ στη Βέρροια το Νίκο Γεωργέα.

Τα ίδια και στη δεύτερη αγωνιστική. Αυτή τη φορά ακόμα πιο προκλητικά. Ο Παναθηναϊκός κλήθηκε σε απολογία, μαζί με τις ΠΑΕ ΑΕΚ, Ατρόμητο, Πανιώνιο, ΠΑΟΚ και τον εκπρόσωπο του ΠΑΣ Γιάννινα. Ω, τι έκπληξη! Άφαντος ο Ολυμπιακός. Ούτε, λοιπόν, τον Γιάννη Αλαφούζο έβριζαν οι οπαδοί των Πειραιωτών, ούτε πήγαν να... αυτοπυρποληθούν όταν άρπαξαν φωτιά τα πανό τους!

Ο Παναθηναϊκός βάλλεται από παντού! Με κάθε τρόπο τον χτυπάνε καθημερινά και με κάθε τρόπο γίνεται κατ’ επανάληψη επίδειξη δύναμης του Ολυμπιακού τόσο στη διαιτησία, όσο και όλα στα θεσμικά όργανα.
Keywords
Τυχαία Θέματα