Εάν δεν την γκρεμίσουν, θα την βγάλουν... παράνομη

Η ιστοσελίδα aioniapistos.gr παρουσιάζει την έκθεση του γενικού λογιστηρίου του κράτους με θέμα την τροπολογία για τη Διπλή Ανάπλαση...
Όσο ψάχνεις μαθαίνεις και συγχρόνως αλιεύεις διαφορά μαργαριτάρια. Όπως είναι για παράδειγμα η έκθεση του γενικού λογιστηρίου του κράτους με θέμα την τροπολογία για την Διπλή Ανάπλαση, με ημερομηνία 13 Μαρτίου 2013.

Σε αυτή την έκθεση αναφέρονται, όσα έχει και η τροπολογία, αλλά και κάποια επιπλέον στοιχεία, τα οποία στην… καλύτερη περίπτωση, σε βάζουν σε υποψίες. Στη χειρότερη είσαι βέβαιος ότι ο Παναθηναϊκός
έχει μπλέξει για τα καλά...

Τι αναφέρει λοιπόν η έκθεση στο άρθρο 6:

«Παρέχεται η δυνατότητα λειτουργίας, νομίμως, του υφιστάμενου γηπέδου στην περιοχή Ανάπλασης Ι, μέχρι την έκδοση της άδειας λειτουργίας του νέου ποδοσφαιρικού γηπέδου στην περιοχή Ανάπλασης ΙΙ και την κατεδάφισή του, για χρονική περίοδο μέχρι πέντε ετών, κατ΄ ανώτατο όριο, σε κάθε περίπτωση».

Τι θέλει να πει ο νομοθέτης; Ότι η Λεωφόρος θα λειτουργεί ΝΟΜΙΜΩΣ μέχρι να φτιαχτεί το νέο γήπεδο στον Βοτανικό και φυσικά μέχρι να κατεδαφιστεί (η Λεωφόρος).

Αυτό είναι απόλυτα λογικό και μακάρι να γίνει το γήπεδο, έτσι ώστε να μην χρειαστεί να τρέχουμε και να μην φτάνουμε.

Διότι πολύ απλά και σε αυτό το άρθρο αναφέρεται η πενταετία! Μετά την πενταετία η Λεωφόρος τι θα είναι; Παράνομη; Διερωτώμαι;

Δηλαδή ο Παναθηναϊκός συμμετέχει στη Διπλή Ανάπλαση και το τέλος της πενταετίας, εάν δεν έχει βρει χρηματοδότη, θα τον βρει χωρίς γήπεδο στον Βοτανικό και με τη Λεωφόρο είτε γκρεμισμένη είτε παράνομη!!! Διερωτώμαι;

Διότι εάν η Λεωφόρος επανέλθει στο καθεστώς Μπιρμπίλη, αντιλαμβάνεστε ότι θα έχει και πάλι τον χαρακτηρισμό "χώρος πρασίνου", οπότε δεν θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί!!! Δεν θα είναι νόμιμη! Άρα θα είναι σαν να την έχουν γκρεμίσει, χωρίς να βάλουν μέσα μπουλντόζες!

Θα περιμένουμε απαντήσεις από την επίσημη πολιτεία (ΥΠΕΚΑ), την ΠΑΕ, τη ΓΗΠΕΛ και τον Δήμο Αθηναίων.

ΥΓ. Η πρώην και νυν ΓΗΠΕΛ υποστηρίζει ότι η τροπολογία του 2013 άλλαξε το νόμο Μπιρμπίλη, που προέβλεπε το γκρέμισμα της Λεωφόρου, αμέσως μετά την κατασκευή του εμπορικού και των εγκαταστάσεων του Ερασιτέχνη.

Αυτό που ξεχνούν να πουν είναι ότι η ΓΗΠΕΛ, τον Μάρτιο του 2011, πανηγύριζε για το νόμο Μπιρμπίλη (μοιράζοντας non paper), ο οποίος στην πορεία μάθαμε ότι προβλέπει το γκρέμισμα της Λεωφόρου!!!

Τελικά είναι να τους εμπιστεύεσαι;

Ιδού και η έκθεση του Λογιστηρίου για τους... άπιστους Θωμάδες

Πηγή: aioniapistos.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα