Δεν τα κατάφερε ο Παναθηναϊκός απέναντι στη Χίο

H ομάδα πόλο του Παναθηναϊκού ηττήθηκε από τη Χίο με 14-8, πληρώνοντας το κακό ξεκίνημά της και τη διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες...

H Xίος έσπασε το νικηφόρο σερί του Παναθηναϊκού, ο οποίος ηττήθηκε από τη γηπεδούχο ομάδα με 14-8, στα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς και προηγήθηκαν στο ημίχρονο με 7-3, έχοντας πλουραλισμό
στην επίθεση και πολύ καλή λειτουργία στην άμυνά τους. Ο Παναθηναϊκός παρά την προσπάθεια αδυνατούσε να μπει στο ρυθμό του παιχνιδιού και μοιραία βρέθηκε να κυνηγά από την αρχή του παιχνιδιού στο σκορ.

Στο τελευταίο οκτάλεπτο, όταν και όλα είχαν τελειώσει, το Τριφύλλι ισορρόπησε τον αγώνα, αλλά η διαφορά δε μειώθηκε. Ο Παναθηναϊκός εξακολουθεί να βρίσκεται στην πέμπτη θέση, συνεχίζοντας την προσπάθειά του για είσοδο στην τετράδα του πρωταθλήματος, 4 βαθμούς πίσω από τον ΠΑΟΚ, που έχει έναν αγώνα περισσότερο.

ΤΑ ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 3-1, 4-2, 4-2, 3-3

ΝΟ ΧΙΟΥ (Γιώργος Μπελέγρης): Καραμπέτσος, Μιράλης 5, Μιμίδης 3, Κατσουλάκης, Κόχειλας Ι., Θεοδωρόπουλος 1, Κώστας, Βιτέλας, Ντούλος 1, Φουντούλης 2, Μπερστιάνος, Γαβαλάς, Μισεντζής, Σωτηριανός, Χατζηκυριακάκης 2.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Φάνης Κουντουδιός): Λέντζος, Σιδέρης, Γερακούδης, Κόχειλας Ν., Κουρλιάφτης, Δερμιτζάκης Δ. 3, Παπαδόγκωνας 1, Κονταξής, Αφρουδάκης Γ. 2, Αφρουδάκης Ζ., Κατσαούνης, Δερμιτζάκης Χρ. 2, Φώσκολος, Παρασκευόπουλος.
Keywords
Τυχαία Θέματα