Β. Τοροσίδης: Καταδύσεις, Βόλλεϋ, Fair Play (vid)

Τρία βίντεο αφιερωμένα στον Βασίλη "mr Fair Play" Τοροσίδη, με αφορμή την κάρτα που δέχτηκε στο ματς Ουντινέζε - Ρόμα για θέατρο!
Στο φετινό ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, ο Βασίλης Τοροσίδης έκανε μία επίδειξη των ικανοτήτων του στο βόλλεϋ.

Στην Ιταλία, βρίσκει σιγά-σιγά και εκεί το πολυαθλητικό του πρόσωπο και δείχνει τις ικανότητές του στις καταδύσεις! Αγαπημένο πειραιώτικο σπορ…

Μοναδικό
πρόβλημα; Στην Ελλάδα μπορεί να είχε συνηθίσει αυτές οι καταδύσεις να καταλήγουν σε πέναλτι υπέρ της ομάδας του (όταν δεν συνέβαινε αυτό, έκανε επίδειξη… ηθικής στις φυσούνες), όμως στις υπόλοιπες χώρες οι βουτιές τιμωρούνται με κίτρινη κάρτα.

Δύο φορές βούτηξε ο Τοροσίδης στο ισόπαλο με 1-1 ματς της Ρόμα με την Ουντινέζε. Ο διαιτητής την δεύτερη φορά του έδειξε την κίτρινη κάρτα για θέατρο.

Απολαύστε στα παρακάτω βίντεο τον ποδοσφαιριστή που έχει κλέψει καρδιές (δημοσιογράφων) στην Ελλάδα με την ηθική του και που έχει τιμηθεί με βραβείο fair play (ναι, είναι ο ίδιος που σφάδαζε σε παιχνίδι του ΟΣΦΠ με τη Λάρισα λόγω μίας… χιονόμπαλας)…

Επίδειξη στις βουτιές...

Επίδειξη Βόλλεϋ…

Βραβείο ήθους…

Βραβείο... ήθους ο Τοροσίδης! από GreenZoneGr
Keywords
Τυχαία Θέματα