«Χτυπά» Ντιαρά

Ο Γιάννης Αναστασίου είχε επαφή με τον Μαχαμαντού Ντιαρά, ο οποίος μένει ελεύθερος από τη Φούλαμ, με τον άσσο από το Μάλι να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο του Παναθηναϊκού...
Σύμφωνα με δημοσιεύματα του αθλητικού Τύπου, ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται σοβαρά για την περίπτωση του Μαχαμαντού Ντιαρά, του πρώην άσσου της Λυόν και της Ρεάλ Μαδρίτης. Μάλιστα, η πρώτη επαφή έγινε από τον Γιάννη Αναστασίου στο Λονδίνο,
με τον αμυντικό χαφ από το Μάλι να φέρεται να βλέπει θετικά την προοπτική του Τριφυλλιού.

Ο Ντιαρά αγωνίστηκε την περασμένη αγωνιστική περίοδο στη Φούλαμ, από την οποία έμεινε ελεύθερος. Κατά τη διάρκεια της τελευταίας σεζόν, αντιμετώπισε προβλήματα τραυματισμού, που τον άφησαν τη μισή περίοδο εκτός ομάδας. Συγκεκριμένα, έκανε δύο εγχειρήσεις στο αριστερό του γόνατο, αλλά, όπως αναφέρει ο 32χρονος άσσος, έχει ξεπεράσει τελείως το πρόβλημα τραυματισμού του και θα επανέλθει δριμύτερος στους αγωνιστικούς χώρους.

Ο Ντιαρά αποτελεί μία ιδιαίτερα ποιοτική λύση, αλλά μέχρι να ξεκαθαρίσει το ζήτημα της αδειοδότησης του Τριφυλλιού στη Νιόν την ερχόμενη Πέμπτη, ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να τρέξει καμία άλλη υπόθεση.

Eάν προχωρήσει η μεταγραφή, ο σπουδαίος αμυντικός χαφ θα επιστρέψει στην Ελλάδα για πρώτη φορά μετά από 14 χρόνια, καθώς τη σεζόν 1998-1999 αγωνίστηκε στον ΟΦΗ, όντας ανακάλυψη του Ευγένιου Γκέραρντ, και είχε συμπαίκτη τον νυν προπονητή του Παναθηναϊκού, Γιάννη Αναστασίου. Ακολούθως, ο Ντιαρά είχε μεγάλη καριέρα, παίρνοντας μεταγραφή στη Φίτεσε, με τις εμφανίσεις του στο ολλανδικό πρωτάθλημα να του ανοίγουν το δρόμο για τη Λυόν. Από το 2002 έως και το 2006 έπαιξε με την φανέλα της γαλλικής ομάδας με 123 συμμετοχές κι 7 γκολ και τότε ήρθε η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία πλήρωσε 26 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό της. Στη «Βασίλισσα» ο Ντιαρά έμεινε για πέντε χρόνια, από το 2006 ως το 2011 και είχε συνολικά 90 παρουσίες με τρία τέρματα.

Το 2011 επέστρεψε στη Γαλλία για τη Μονακό, όπου με μόλις 9 συμμετοχές και την ομάδα να υποβιβάζεται στη Ligue 2 στο φινάλε της σεζόν, να αποχωρεί και να μένει το πρώτο μισό της περιόδου 2011-2012 χωρίς ομάδα. Τελευταίος του σταθμός ήταν η Φούλαμ, με τη φανέλα της οποίας είχε 19 συμμετοχές και ένα γκολ.
Keywords
Τυχαία Θέματα