Μπουμσόνγκ: «Προτεραιότητά μας τα play offs»

Υπόδειγμα ποδοσφαιριστή, όχι μόνο στον αγωνιστικό χώρο αλλά και εκτός, ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ αποδεικνύει γιατί όσοι τον ζουν από κοντά τον χαρακτηρίζουν «κύριο»...
Ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ τόνισε πως δεν σκέφτεται καθόλου τους μισθούς που του χρωστάει ο Παναθηναϊκός και το ποδοσφαιρικό του μέλλον γιατί κάτι τέτοιο θα αποσπούσε την απαραίτητη συγκέντρωση για τα πλέι οφ. Τόνισε πως είναι δύσκολο για τους παίχτες να αγωνίζονται υπό αυτές τις συνθήκες αλλά δήλωσε πως θα
το κάνουν γιατί είναι χρέος τους.

Ωστόσο, ο Γάλλος στόπερ σημείωσε πως εκτός από τους ποδοσφαιριστές οφείλουν και οι μέτοχοι να κάνουν σωστά τη δουλειά τους.

Αναλυτικά όσα είπε στην τηλεόραση της NOVA:

Για την προσπάθεια του Παναθηναϊκού στα πλέι οφ:
"Είμαι ακόμα αισιόδοξος και όλη η ομάδα παραμένει αισιόδοξη, ακόμα και αν δεν αρχίσαμε όπως θα θέλαμε. Φέραμε ισοπαλία και χάσαμε δύο βαθμούς, όμως είμαστε ακόμα πρωτοπόροι και πρέπει να δούμε τα πλέι οφ με θετικό τρόπο, κοιτώντας μπροστά και παραμένοντας ενωμένοι σε αυτή την προσπάθεια.

Ελπίζω την Δευτέρα απέναντι στην ΑΕΚ, να δώσουμε ότι καλύτερο για να κερδίσουμε το παιχνίδι, γιατί είναι πολύ σημαντικό για εμάς να το κερδίσουμε".

Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ:
"Περιμένω επιθετικότητα από τους παίκτες της ΑΕΚ, ακόμα και από τους οπαδούς της. Το κλειδί του αγώνα για εμάς είναι η ηρεμία που πρέπει να έχουμε. Γιατί πιστεύω ότι θα κάνουν ότι μπορούν, για να μας αναγκάσουν να κάνουμε το λάθος και να χάσουμε την συγκέντρωση μας.

Πρέπει να είμαστε ήρεμοι και ενωμένοι. Φαίνεται απλό αυτό που λέω, όμως θα είναι δύσκολο να έχουμε αυτή την γαλήνη και την ενότητα σε τέτοια ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσουν την Δευτέρα οι οπαδοί και οι παίκτες της αντιπάλου μας".

Για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού τα διοικητικά προβλήματα:
"Δεν πρέπει να σκέφτεσαι τα προβλήματα, διαφορετικά δεν θα έχεις ενέργεια. Φυσικά αντιμετωπίζουμε μια πολύ δύσκολη στιγμή, όμως πρέπει να την αφήσουμε στην άκρη για αυτό το παιχνίδι και για τα πλέι οφ.
Γιατί ο στόχος μας ως ποδοσφαιριστές, είναι να οδηγήσουμε τον Παναθηναϊκό στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Στόχος μας είναι να κερδίσουμε τα πλέι οφ. Θα προσπαθήσουμε να μην σκεφτόμαστε όλα αυτά τα προβλήματα, χωρίς να υποτιμούμε την κατάσταση, γιατί ως άνθρωπος χρειάζεσαι χρήματα για να ζήσεις. Για να πάει το παιδί σου στο σχολείο, να ζήσεις και να έχεις μια φυσιολογική ζωή...
Όμως έτσι είναι η κατάσταση και ας ελπίσουμε οι μέτοχοι να βρουν μια λύση γρήγορα, ώστε να μας στηρίξουν και να μας δώσουν ένα έξτρα κίνητρο. Και αυτό γιατί δεν αρχίσαμε καλά τα πλέι οφ, φέρνοντας ισοπαλία με τον Ατρόμητο. Τώρα μέχρι το τέλος θα έχει ενδιαφέρον, γιατί η υπόθεση πλέι οφ θα ολοκληρωθεί σχεδόν τις τελευταίες αγωνιστικές.
Χρειαζόμαστε την στήριξη των οπαδών μας και πρέπει να είμαστε ως ομάδα ενωμένοι. Χρειάζεται να είμαστε ήρεμοι για να παίξουμε στο επίπεδο μας και πρέπει να έχουμε τόσο την στήριξη των οπαδών
Keywords
Τυχαία Θέματα