Μπλεγμένος στα στημένα και ο Σιδηρόπουλος

Αποκάλυψη που σοκάρει αν και δεν προκαλεί πλέον εντύπωση: Δύο μεγαλοπαράγοντες αποφάσιζαν πότε και πού θα σφυρίξει ο διαιτητής Σιδηρόπουλος!
Δεν είναι μόνο ο διαιτητής της αναμέτρησης ανάμεσα σε ΟΣΦΠ και Λεβαδειακό Δημητρόπουλος που βρέθηκε μπλεγμένος στο σκάνδαλο των στημένων αγώνων, αλλά και ο ρέφερι Σιδηρόπουλος που χειρούργησε με μαεστρία τον Παναθηναϊκό στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα!

Σύμφωνα με αποκάλυψη του Κυριάκου Θωμαΐδη, το όνομα του Τάσου Σιδηρόπουλου ακούγεται στις κασέτες της
ΕΥΠ. Δύο πρόεδροι ομάδων προγραμματίζουν πού και πότε θα σφυρίξει τη σεζόν 2010-11!

Στην εκπομπή «Γκολ Χωρίς Σύνορα» ο γνωστός δημοσιογράφος υποστήριξε πως το όνομα του απίστευτου αυτού διαιτητή που «έκλεψε» με το έτσι θέλω βαθμούς από τον Παναθηναϊκό βρίσκεται στη δικογραφία των στημένων αγώνων. Ενός σκανδάλου, για το οποίο (μέχρι στιγμής) δεν έχει αποδοθεί δικαιοσύνη.

Υπάρχει και συνέχεια... Όπως ισχυρίζεται ο Κυριάκος Θωμαΐδης, αυτό που αποφάσισαν οι δύο μεγαλοπαράγοντες είναι να μην σφυρίξει ο Σιδηρόπουλος τελικά το ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός, αλλά να... «τον κρατήσουμε για την άλλη εβδομάδα για εσένα».

Όπως ειπώθηκε στην εκπομπή, η ανέλιξη του Σιδηρόπουλου στη διαιτησία ήταν ραγδαία και δεν ακολούθησε το συνήθη ρυθμό των υπολοίπων διαιτητών.

Την ερχόμενη Δευτέρα θα ακουστεί live η συνομιλία των δύο ανδρών στην εκπομπή «Δίκη στον ΣΚΑΙ».
Keywords
Τυχαία Θέματα