Μπατίστ: «Ο τελευταίος χορός»

Στόχος του Παναθηναϊκού να παίξει μπάσκετ, να επηρεαστεί όσο το δυνατόν λιγότερο από την ατμόσφαιρα και να κερδίσει τον πρωταθλητή Ευρώπης, τόνισε ο Μάικ Μπατίστ λίγες ώρες πριν τον μεγάλο τελικό...

Ως τον «τελευταίο χορό» της χρονιάς χαρακτήρισε το σημερινό τελικό της Α1 ο Μάικ Μπατίστ. Ο σέντερ του Παναθηναϊκού στάθηκε στην καυτή ατμόσφαιρα που θα συναντήσουν οι
«πράσινοι» και που θα κάνει δύσκολο το έργο τους. Τόνισε πως στο παρκέ θα τα δώσουν όλα οι δύο τελευταίοι πρωταθλητές Ευρώπης και αυτό από μόνο του κάνει ελκυστικό το παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα του “NovaSports” ο Μάικ Μπατίστ:

«Είναι μια μεγάλη σειρά. Αυτή είναι η αντιπαλότητα. Όλα έδειχναν ότι αυτές οι δύο ομάδες θα έφταναν ως το τέλος. Ελπίζω σε ένα καλό αποτέλεσμα και πως θα είμαστε επιτυχημένοι στο τέλος.

Είναι μια μεγάλη πρόκληση για όλους μας. Θα πάμε εκεί και θα προσπαθήσουμε να τα καταφέρουμε. Θα είναι πολύ, πολύ δύσκολο. Το ΣΕΦ είναι μια από τις πιο σκληρές έδρες στην Ευρώπη για να παίξεις, ακόμη και για τύπους σαν κι εμένα που έχουν όλη την εμπειρία του κόσμου.

Οι οπαδοί τους θα είναι μαζί και θα τους σπρώχνουν στη νίκη. Θα προσπαθήσουν πολύ να μας κάνουν τη ζωή δύσκολη. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να συγκεντρωθούμε στο σχέδιο παιχνιδιού μας, να κοντρολάρουμε αυτό που θέλουμε να κάνουμε στο γήπεδο και δεν θα σταθούμε σε ότι γίνεται εκτός γηπέδου.

Θα παίξουμε μπάσκετ και αυτός είναι ο στόχος μας. Θέλουμε να νικήσουμε τους πρωταθλητές Ευρώπης. Παίζουν οι πρωταθλητές Ευρώπης των δύο τελευταίων χρόνων από την ίδια χώρα και δεν μπορεί να γίνει καλύτερο από αυτό. Αυτός είναι ο τελευταίος χορός, αυτό είναι».
Keywords
Τυχαία Θέματα