Αύριο η απόφαση της Γ.Γ.Α.!

Mόλις προ ολίγου ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Θανάσης Γιαννακόπουλος, τοποθετήθηκε επίσημα για την απόφαση που ελήφθη στη Γ.Γ. Αθλητισμού, μετά τη σύσκεψη των αρμόδιων φορέων για τους τελικούς του πρωταθλήματος μπάσκετ ανδρών. Ανεξήγητη η απόφαση της Γενικής Γραμματείας για αυριανή λήψη αποφάσεως!
Κανείς δε γνωρίζει αν θα διεξαχθούν οι τελικοί.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Να σας ευχαριστήσω που είσαστε εδώ. Αυτά που θα πω εδώ, ειπώθηκαν μέσα στη σύσκεψη. Τα λέω μέσα απ' τα βάθη της καρδιάς μου και χωρίς να σκέφτομαι, αν ευνοούν τον Παναθηναϊκό ή καταδικάζουν τον Ολυμπιακό. Αυτό που έγινε χθες (17/5) ήταν πρωτόγνωρο. Μου προκαλεί εντύπωση πώς δυνατόν να γίνονται πάντα στο πούλμαν του Παναθηναϊκού.

Αν θυμάστε καλά, το ίδιο έγινε και πριν από 10 χρόνια. Έπιασαν τον δράστη τότε κι όλο αναβολή, αναβολή με τα δικαστήρια. Είμαι σίγουρος πως αν τον έπιαναν και τώρα, δε θα γινόταν τίποτα. Πάνω απ' όλα σκέφτομαι το άθλημα. Εγώ είχα την παρρησία, βρήκα παράγοντες του Ολυμπιακού και τους είπα "Καλή Επιτυχία" στο Final Four. Ήταν μία δική μου χειρονομία την οποία μπορείτε να αξιολογήσετε».

Στη συνέχεια, εν εξάλλω καταστάσει, κατηγόρησε τον Γ.Γ. Αθλητισμού, Πάνο Μπιτσαξή, για την απομάκρυνσή τους απ' την αίθουσα!

Ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ ΟΣΦΠ, Γιώργος Σκινδήλιας, στην ίδια γραμμή κατηγόρησε επίσης τον Γ.Γ.Α. κι ενημέρωσε πως η απόφαση θα τους ανακοινωθεί αύριο!

Ζητήθηκε και από τις δύο πλευρές να καταθέσουν τις προτάσεις τους, πράγμα που έπραξαν, κι εν συνεχεία τούς ζητήθηκε να αποχωρήσουν από την αίθουσα!

Συνεχίζοντας ο αντιπρόεδρος του ΟΣΦΠ, σημείωσε: «Θα συνταχθούμε απολύτως με όλα τα μέτρα τα οποία θα επιβάλει η Αστυνομία. Νομίζω μπορούμε να το κάνουμε. Ό,τι μας πει η Αστυνομία, θα το κάνουμε».
Keywords
Τυχαία Θέματα