Με αισιοδοξία στον ημιτελικό

Στις 18:30 ο πρώτος ημιτελικός του Κυπέλλου Ελλάδος στην υδατοσφαίριση, με τον Παναθηναϊκό να αντιμετωπίζει τον Ν.Ο.Χίου.
Θερμή υποδοχή στην αποστολή των "Πράσινων":

Η αποστολή του Παναθηναϊκού έφτασε αργά χθες το μεσημέρι στο Αργοστόλι και είχε θερμή υποδοχή από τους φίλους του Τριφυλλιού, οι οποίοι μάλιστα τη συνόδευσαν στο ξενοδοχείο!

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας το Τριφύλλι προπονήθηκε στο ανοιχτό Κολυμβητήριο Αργοστολίου-Κεφαλληνίας. Προβλήματα αγωνιστικά δεν υπάρχουν και
στο στρατόπεδο του ΠΑΟ υπάρχει αισιοδοξία για τον σημερινό ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στη Χίο.

Οι Τριφυλλοφόροι είναι πανέτοιμοι να διεκδικήσουν όλες τις πιθανότητες που τους αναλογούν προκειμένου να προκριθούν κόντρα στη Χίο στον τελικό του Σαββάτου και από εκεί και πέρα να κοιτάξουν στα ίσα τον οποιονδήποτε αντίπαλό τους!

Η αποστολή του Παναθηναϊκού:

Ρέππας, Παπαδημητρακόπουλος, Στελλάτος, Αφρουδάκης Γ., Αφρουδάκης Ζ., Κόχειλας Ν., Κόχειλας Ι, Δερμιτζάκης, Τούμπουρος, Τσόκας, Κομάντινα, Αλιχανίδης, Φαναριώτογλου, Κοκκινάκης, Κουντουδιός (προπονητής), Θάνος (φυσιοθεραπευτής).
Αστυνομικές «ενίσχυσεις» και από Αθήνα

Παρά το γεγονός ότι οι προσκλήσεις για τις αναμετρήσεις του διημέρου είναι ονομαστικές, για τον φόβο των Ιουδαίων έφτασαν στην Κεφαλλονιά από την Αθήνα δύο διμοιρίες των ματ. Η διοργανώτρια αρχή πάντως τόνισε και στη Συνέντευξη Τύπου ότι έχει διασφαλιστεί πλήρως η ασφάλεια του Κυπέλλου και όσων παρακολουθήσουν τις αναμετρήσεις των ημιτελικών και του τελικού.
Keywords
Τυχαία Θέματα