arpaxtika stin paiania

Τα «ορφανά» της αυλής αναζητούν νέους πάτρωνες και δεν διστάζουν να υποσχεθούν εντυπωσιακές κυβισθήσεις προκειμένου να τα καταφέρουν
Αρπαχτικά στην Παιανία
Τι κι αν η οικογένεια Βαρδινογιάννη αποτελεί (;) παρελθόν από τον Παναθηναϊκό. Ο πραιτοριανός της δημοσιογράφος – ραδιοτηλεοπτικός παραγωγός και εκδότης της κακιάς ώρας προσπαθεί να ελιχθεί παρά τις όποιες… φυσικές δυσκολίες και να διαδραματίσει ρόλο και στη νέα σελίδα που ανοίγει ο Σύλλογος.

Ο… εκλεκτός της οικογένειας, ο εξ απορρήτων του Τζίγγερ που διαδραμάτισε
καθοριστικό ρόλο στην απαξίωση του Παναθηναϊκού και στον διχασμό της πράσινης εξέδρας την τελευταία δεκαετία, προσπαθεί να πλασαριστεί στον Αλαφούζο ως γνήσια Παναθηναϊκή φωνή που ξέρει ποιο είναι το καλό της ομάδας! Όπως είναι γνωστό άλλωστε, αυτές οι περίφημες συμβουλές του προς τον Τζίγγερ οδήγησαν τον Παναθηναϊκό στην... εκτόξευση και στην αναβίωση των Glory Days.

Αυτός ο άνθρωπος, ακολουθώντας τις ίδιες προπαγανδιστικές τακτικές προσπαθεί να ξεγλυστρίσει από το παρελθόν του και να βρεθεί δίπλα στον Αλαφούζο. Ξαφνικά ο άνθρωπος που πολέμησε όσο κανείς την πολυμετοχικότητα, έθαψε το τσεκούρι του πολέμου και ζητάει «συσπείρωση». Προσπαθεί ξαφνικά να περάσει τη γραμμή «όλοι Παναθηναϊκοί είμαστε, ας είμαστε αγαπημένοι». Για αυτό προφανώς και εμφανίστηκε στην τελετή της μεταβίβασης των μετοχών χαιρετώντας τον Αλαφούζο και δηλώνοντας «παρών».

Μιλάμε για τον ίδιο που πολέμησε την ομαδάρα του νταμπλ απαιτώντας από τη φυλλάδα του το νταμπλ απ’ τον Οκτώβριο του 2009, για τον άνθρωπο που ακόμη και την ημερα του μεγαλειώδους συλλαλητηρίου έκανε λόγο για 4.000 κόσμο επικαλούμενος την αστυνομία. Την ώρα που οι… τυφλοί «είδαν» περισσότερους από 30.000, η φυλλάδα του έκανε λόγο για 8.500 φίλους του Τριφυλλιού.

Μιλάμε για τον άνθρωπο που έσπειρε τη διχόνοια στους οπαδούς, εκείνον που κρατούσε σε γυάλα τον πρώην μεγαλομέτοχο, εκείνον που ήθελε όλες τις δημοσιογραφικές αποκλειστικότητες, εκείνον που έπαιζε τον πλέι μέικερ στους υπόλοιπους δημοσιογράφους του Παναθηναϊκού ρεπορτάζ μοιράζοντας τις πάσες - μεταγραφές κατά το δοκούν. Μιλάμε για εκείνον που για όλα τα δεινά του συλλόγου έριχνε (και εξακολουθεί να ρίχνει) την ευθύνη στους «κακούς» οπαδούς, στους «κακούς» παίκτες, στον «κακό» καιρό, στην «κακιά» την ώρα… Ποτέ όμως στον Αγιο (για αυτόν) κύριο Γιάννη και ποτέ στην Αγια (για αυτόν) οικογένεια.

Μπορεί να κοροϊδέψεις λίγους για πολύ καιρό, ή πολλούς για λίγο καιρό, ωστόσο δεν μπορείς να κοροίδεύεις πολλούς για πολύ καιρό! Τα «εγκλήματα» της μαύρης εποχής του Παναθηναϊκού δεν πρέπει να συνεχιστούν και όσοι έβλαψαν τον σύλλογο επιβάλλεται να αποχωρήσουν.

Δεν μπορεί ο νέος Παναθηναικός να στηριχτεί στις συμβουλές και στη... γνώση ενός ανθρώπου ο οποίος αποδεδειγμένα έβλαψε και συνεχίζει να βλάπτει τον Παναθηναικό. Η φυλλάδα των 500 αντιτύπων σε Αθήνα-Πειραιά δεν πρέπει να έχει καμία σχέση με μία ΠΑΕ που θέλει ευρωπαϊκό προφίλ. Πολύ περισσότερο σε μία ΠΑΕ, η οποία στα πρ
Keywords
Τυχαία Θέματα