Αποθέωση και συγκίνηση σε μία άκρως παναθηναϊκή γιορτή

Η αποθέωση των νταμπλούχων, η ατάκα του Θανάση Γιαννακόπουλου και οι στιγμές ανατριχίλας κατά τη βράβευση του Κώστα Τσαρτσαρή.
Πανηγύρια, αποθέωση, στιγμές δόξας, πολλά χαμόγελα περιελάμβανε το μενού της φιέστας του Παναθηναϊκού για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της σεζόν 2012-13. Ανατριχίλα και συγκίνηση κατά τη βράβευση
του Κώστα Τσαρτσαρή.

Τα μάτριξ του ΟΑΚΑ έπαιζαν στιγμιότυπα του τελικού όσο ο κόσμος αποθέωνε τους παίκτες, τραγουδούσε συνθήματα για τον Παναθηναϊκό και για όσα… έπαθε ο Ολυμπιακός στους τελικούς, ενώ άπαντες ξεσηκώθηκαν όταν ο Θανάσης Γιαννακόπουλος πήρε το μικρόφωνο:

«Ο Θανάσης είναι εδώ Παναγιώτη Αγγελόπουλε. Μαζί και η οικογένεια. Και θα είμαστε εδώ για άλλα δέκα χρόνια. Ο Παναγιώτης πού θα είναι;», απαντώντας στο περσινό «πού ‘σαι Θανάση».

Αποθεώθηκαν όλοι οι παίκτες του Τριφυλλιού, καθώς και ο πρόεδρος Δημήτρης Γιαννακόπουλος και ο προπονητής Αργύρης Πεδουλάκης.

Οι θεατές απόλαυσαν ένα δεκάλεπτο φιλικό, χωρίς άμυνες, με τους παίκτες του Παναθηναϊκού να έχουν κέφια για πλακίτσες. Τρίποντα πέτυχε ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης, ενώ είχαν την ευκαιρία να καρφώσουν παίκτες που υπολογίζονταν στη διάρκεια της σεζόν όπως ο νεαρός Διαμαντάκος.

Ακολούθησε η πιο συγκινητική στιγμή της βραδιάς. Τα μάτριξ έπαιζαν στιγμές από την καριέρα του Κώστα Τσαρτσαρή. Ο ίδιος βουρκωμένος παρακολουθούσε, όσο οι οπαδοί τραγουδούσαν το όνομά του. Όλοι οι συμπαίκτες του είχαν σηκωμένα τα βλέμματά τους στις οθόνες και θαύμαζαν το παρελθόν του τεράστιου «Τσάρτσα».

Η βράβευση έγινε από τον πρόεδρο και ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Μετά και τη βράβευση του Τσαρτσαρή, ήρθε η ώρα της απονομής.

Όλοι οι παίκτες δέχτηκαν το μετάλλιό τους και στη συνέχεια ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ παρέδωσε την κούπα στον αρχηγό Δημήτρη Διαμαντίδη. Αυτός φώναξε το Δημήτρη Γιαννακόπουλο και μαζί σήκωσαν την κούπα υπό τις ιαχές των εκστασιασμένων φιλάθλων. Για ακόμα μία φορά η φωνή του Freddie Mercury σκέπασε το ΟΑΚΑ.
«We are the champions...»!

Στο παρκέ βρέθηκε και το Κύπελλο που είχε κατακτήσει ο Παναθηναϊκός λίγους μήνες νωρίτερα και μία εξαιρετική, παναθηναϊκή, συγκινητική γιορτή έκλεισε με τον γύρο του θριάμβου και με τα «όλε» 15.000 οπαδών.
Keywords
Τυχαία Θέματα