Αποδομείται η ομάδα μπάσκετ

Απόλυτη διάλυση της ομάδας-πρότυπο συντελείται κάθε μέρα που περνά, αφού και ο Μάικ Μπατίστ φαίνεται να αποχωρεί απ'το Τριφύλλι. Ενδιαφέρον του Ο.Σ.Φ.Π. για τον Περπέρογλου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας "basketdergisi", ο σπουδαιότερος, βάσει προσφοράς, και μακροβιότερος ξένος που έχει περάσει από τον Παναθηναϊκό αποχαιρετά το Τριφύλλι, αφού αποδέχθηκε την προσφορά της Ούλκερ/Φενέρμπαχτσέ για μονοετές συμβόλαιο με απολαβές
2 εκατομμύρια δολάρια.

Εφόσον ισχύει το δημοσίευμα, ο Μάικ Μπατίστ θα αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του Σιμόνε Πιανιτζιάνι και θα έχει συμπαίχτη τον Ρομέιν Σάτο, ο οποίος έχει έρθει επίσης σε συμφωνία με την τούρκικη ομάδα.

Εκτός των Μπατίστ και Σάτο, έχει ήδη αποχωρήσει ο Νικ Καλάθης που υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την Λοκομοτίβ Κούμπαν, ενώ και οι Καϊμακόγλου και Βουγιούκας έχουν δεχθεί δελεαστικές προτάσεις από τούρκικες και ρώσικες ομάδες και βρίσκονται με το ένα πόδι εκτός Ο.Α.Κ.Α.

Ταυτόχρονα, σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Γαύρος» αναφέρει πως ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται να εντάξει στο ρόστερ του τον Στράτο Περπέρογλου, ο οποίος αυτή τη στιγμή είναι ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό! Ουδείς μπασκεμπολίστας εξ αυτών που έληγαν τα συμβόλαιά τους έχει υπογράψει με το Τριφύλλι, συνεπώς το μέλλον του Περπέρογλου είναι απολύτως αβέβαιο, με τον Ο.Σ.Φ.Π. να επιθυμεί να ενισχύσει το ελληνικό στοιχείο στην ομάδα του και ταυτόχρονα να αποδυναμώσει ακόμα περισσότερο τον Παναθηναϊκό, ο οποίος αυτή τη στιγμή έχει μόνον τρεις παίχτες στο ρόστερ του κι έχει χάσει βασικούς στυλοβάτες της πορείας που έχει χαράξει τα τελευταία χρόνια.
Keywords
Τυχαία Θέματα