Από περίπατος, καρδιοχτύπι

Ο Παναθηναϊκός νίκησε την Ηλιούπολη με 7-9, παίζοντας πολύ καλό πόλο στα τρία πρώτα οκτάλεπτα. Συνεχίζει να κυνηγά την τετράδα...Ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε την Ηλιούπολη εκτός έδρας κι επιβλήθηκε με 7-9, μετά από πολύ καλή εμφάνιση στα τρία πρώτα οκτάλεπτα, αλλά και καθίζηση στο τελευταίο.

Μετά από τη νίκη αυτή, οι «πράσινοι»
εξακολουθούν να βρίσκονται στο κυνήγι της τέταρτης θέσης και την επόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζουν τον ΠΑΟΚ, στο Ο.Α.Κ.Α. σ΄ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι. Να σημειωθεί ότι στον πάγκο του Τριφυλλιού ήταν σήμερα ο Μιχάλης Λαζαρίδης, που αντικατέστησε τον τιμωρημένο Φάνη Κουντουδιό.

Στα αγωνιστικά, οι «πράσινοι», παρά τη διαφορά δυναμικότητας, μπήκαν λίγο μουδιασμένα στο παιχνίδι, έκαναν λάθη και δεν εκδήλωναν σωστές επιθέσεις, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να σκοράρουν. Την εικόνα αυτή άλλαξαν τα γκολ των Γιώργου Αφρουδάκη και Δήμου Δερμιτζάκη που τους επέτρεψαν να κλείσουν το πρώτο οκτάλεπτο με 0-2.

Στις αρχές του δεύτερου οκτάλεπτου η Ηλιούπολη μείωσε προσωρινά σε 2-1, αλλά από το σημείο εκείνο κι εξής το Τριφύλλι πάτησε γκάζι και πήρε διαφορά ασφαλείας, κάνοντας ένα επιμέρους 4-0, με τον Παναγιώτη Παπαδόγκωνα να είναι εξαιρετικός για έναν ακόμα αγώνα. Έτσι, το ημίχρονο βρήκε τον Παναθηναϊκό να προηγείται με 1-6.

Στο τρίτο δεκάλεπτο, η εικόνα του ματς δεν άλλαξε, παρότι οι πολίστες του Παναθηναϊκού κατέβασαν ταχύτητα, εξακολουθούσαν να ελέγχουν το παιχνίδι και έκλεισαν την περίοδο με 2-8,με γκολ των Ζάχου Αφρουδάκη και Γιάννη Κουρλιάφτη.

Η νωθρότητα με την οποία μπήκαν στο τέταρτο δεκάλεπτο και το γεγονός ότι οι «πράσινοι» θεώρησαν πως είχε λήξει το παιχνίδι, έκαναν το ματς ντέρμπι, αφού η Ηλιούπολη με τους Γιάγκο και Κουλιεράκη έκανε την αντεπίθεσή της και μείωσε σε 6-8. Στα τελευταία λεπτά, οι δύο ομάδες σημείωσαν από ένα γκολ (για το Τριφύλλι ο Παπαδόγκωνας στον παίχτη παραπάνω) και ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη με 7-9, συνεχίζοντας να ελπίζει στην κατάληψη μίας θέσης στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος που οδηγεί στα πλέι οφ, με βασικούς ανταγωνιστές τον ΠΑΟΚ και τον ΝΟ Αργοστολίου.

Τα οκτάλεπτα: 0-2, 1-4, 1-2, 5-1

ΓΣ Ηλιούπολης (Νίκος Καραμάνης): Γιάγκος 3, Φωτόπουλος 1, Κουλιεράκης 3.

Παναθηναϊκός (Μιχάλης Λαζαρίδης): Αφρουδάκης Γ. 2, Παπαδόγκωνας 3, Δερμιτζάκης Δ. 2, Αφρουδάκης Ζ. 1, Κουρλιάφτης 1.
Keywords
Τυχαία Θέματα