Απίστευτο κι όμως… Παναθηναϊκό: Ξέχασε την ΑΜΚ ο Παναγόπουλος!

Προς συζήτηση και ψήφιση η ΑΜΚ στη Γ.Σ. της 20ης Δεκεμβρίου, χωρίς πρώτα αυτή να συζητηθεί στο Δ.Σ! «Το ξέχασα» φέρεται πως είναι η δικαιολογία του (μη εκλεγμένου) αντιπροέδρου του Παναθηναϊκού Χρήστου Παναγόπουλου.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στις 26 Νοεμβρίου, στο οποίο προέδρευε ο Χρήστος Παναγόπουλος, αφού απουσίαζε ο Γιάννης Αλαφούζος, διήρκησε 2
λεπτά. Η ενημέρωση που έγινε αφορούσε τα θέματα που θα συζητηθούν στην Γ.Σ. της 20ης Δεκεμβρίου και αυτά ήταν η αλλαγή του καταστατικού και ο καταρτισμός του Διοικητικού Συμβουλίου.

Ο Χρήστος Παναγόπουλος, που εκπροσωπούσε τον πρόεδρο της ΠΑΕ (καθώς για… κάποιον λόγο παραμένει αντιπρόεδρος, παρά το «μαύρισμά» του στις εκλογές της Παναθηναϊκής Συμμαχίας) παρέλειψε να αναφέρει στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου την απόφαση για τη νέα ΑΜΚ που δημοσιεύθηκε δύο ημέρες μετά (28 Νοεμβρίου).

Όπως εξυπακούεται, αρκετά μέλη του Συμβουλίου ενοχλήθηκαν και ζήτησαν εξηγήσεις, καθώς η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει πως πρόκειται για απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, κάτι που δεν ισχύει.

Η εξήγηση που φέρεται να έδωσε ο Χρήστος Παναγόπουλος, καθώς και πρόσωπα του στενού του κύκλου σε μέλη του Δ.Σ, σύμφωνα με πληροφορίες του GreenZone είναι… «Το ξέχασα»! Τα συμπεράσματα δικά σας…

Εννοείται, πως από τη στιγμή που υπάρχει τεράστιο άνοιγμα στα οικονομικά της ΠΑΕ κανένα μέλος δεν διαφωνεί με την απόφαση να τρέξει ΑΜΚ 15 εκατ. ευρώ, καθώς αυτό απαιτεί και ο νόμος, όμως το να... ξεχαστεί από τον προεδρεύοντα της συνεδρίασης να διαβαστεί το σημαντικότερο προς έγκριση ζήτημα, μόνο στον μικρόκοσμο του Παναθηναϊκού θα μπορούσε να συμβεί.
Keywords
Τυχαία Θέματα