Για πόσο θα τυραννάει τον Παναθηναϊκό ο μάνατζερ των «15 καταδικών»;

Αν εμφανιστεί κάποιο ποσό από τους Άραβες του Βλάση Τσάκα των 15 καταδικών, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού σκοπεύουν να βάλουν σε προτεραιότητα τα οικονομικά ή την ηθική του Συλλόγου;
Η προηγούμενη ΑΜΚ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός μετά από συνεχόμενες (αδικαιολόγητες) αναβολές έγινε στα 6 εκατ. ευρώ αντί
στα 15 εκατ. ευρώ που είχε οριστεί αρχικά, παρά τις αντιρρήσεις που φέρεται να είχαν εκφραστεί από τον Ανδρέα Βγενόπουλο. Οι δικαιολογίες που διέρρευσαν ανεπίσημα πρόσωπα της Παναθηναϊκής Συμμαχίας ήταν πως δεν ήθελαν να δώσουν την ευκαιρία στον «Χ Μαρινάκη» ή στους απίθανους Άραβες του Βλάση Τσάκα (των 15 καταδικών) να κάνουν… πλάκα στον Παναθηναϊκό.

Η νέα ΑΜΚ που ορίστηκε για τον Δεκέμβριο θα είναι της τάξεως των 15 εκατ. ευρώ και φυσικά γεννάται το εύλογο ερώτημα αν έχει βρεθεί η φόρμουλα προστασίας από τους προ λίγων μηνών φόβους.

Επίσης, θα ήταν συνετό να απαντηθεί από τώρα, για να μην τρέχουμε μετά και διχάζεται ο κόσμος, ποια θα είναι η στάση των ανθρώπων της Παναθηναϊκής Συμμαχίας αν τυχόν εμφανιστεί τον Δεκέμβρη ο κατά δική του ομολογία «ψεύτης» Βλάσης Τσάκας με κάποιον πρίγκιπα και ξεκινήσει ξανά τον κύκλο των φανταχτερών (ή μη) υποσχέσεων;

Σύμφωνα με τη “SportDay”, ο Χρήστος Παναγόπουλος δήλωσε για το ενδεχόμενο εμφάνισης επενδυτή: «Μακάρι να βρεθεί αλλά δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον».

Θυμίζουμε όσα είχε πει για τον Καβαλιώτη μάνατζερ ο Γιάννης Αλαφούζος στην παρουσίαση της Παναθηναϊκής Συμμαχίας:

Μου κάνει εντύπωση πως εμείς οι Παναθηναϊκοί, μετά από τόσο καιρό, ασχολούμαστε με τον κύριο Τσάκα και άλλους του συστήματος. Θέλω να μοιραστούμε πληροφορίες.

Ο Τσάκας έχει 15 καταδίκες για αποδοχές, έχει καταδίκη για δόλια αποδοχή, παραδοχή, έχει καταδίκη για παράβαση του νόμου περί πνευματικής ιδιοκτησίας, έχει 3 καταδίκες για παράνομες δραστηριότητες, καταδίκη και χρεοκοπία. Αυτός ο άνθρωπος, ο οποίος έχει ταλαιπωρήσει τον κόσμο της ομάδας.

Για να κερδίσει χρήματα και να κερδίσει το δημόσιο ενδιαφέρον. Εγώ ως Γιάννης Αλαφούζος, με τον Βλάση Τσάκα και ανθρώπους επιπέδου του Τσάκα, δεν μιλάω. Πείτε μου έναν καλό λόγο για να μιλήσω μαζί του. Η κυρία Μιχόπουλου έχει στενές επαγγελματικές σχέσεις με τον Αχιλλέα Μπέο. Είναι η δικηγόρος του στα στημένα. Μέχρι τότε δικηγόρος του ήταν ο Θανάσης Κανελλόπουλος, τέως αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου. Μετά τα στημένα, ο Κανελλόπουλος βρέθηκε αντιμέτωπος με κακουργηματικές ποινές για το ματς Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, με διαιτητή τον Καλόπουλο. Ο αδερφός του, αντιεισαγγελέας, ήταν ο άνθρωπος που όφειλε να ερευνά τα στημένα. Δεν τα έκανε και παραιτήθηκε. Να μας απαντήσει η κυρία Μιχοπούλου ποια είναι η σχέση της με τον προκάτοχο της στην υπόθεση.

Ο κύριος Μακρόπουλος είχε τονίσει ότι είχε διερευνήσει στην Πρεσβεία εάν περίμεναν άφιξη, ποτέ δεν υπήρξε κάτι τέτοιο.

Δεν ξέρω τον μύθο. Αν υπάρχει πρίγκιπας, ας μας κάνει μία γραπτή πρόταση. Οι άνθρωποι της βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας κινούνται με σ
Keywords
Τυχαία Θέματα