Ανθίζουν οι καρποί της προσπάθειας στη Σκοποβολή

Μετά από πολλά χρόνια 9 σκοπευτές του Παναθηναϊκού λαμβάνουν μέρος σε 4 διαφορετικά αγωνίσματα σε αγώνες σκοποβολής!
Πέρα από τα αγωνιστικά κέρδη, το μεγαλύτερο επίτευγμα της προσπάθειας που γίνεται από τους αθλητές του σκοπευτικού τμήματος είναι το γεγονός πως η «πράσινη» σκοποβολή ζωντάνεψε ξανά.

Παλιοί αθλητές επανδραστηριοποιούνται, ενώ και νέο αίμα προστίθεται στην ομάδα. Στους έκτους από τους 19 αγώνες που διοργανώνει ο ΖΕΥΣ, ο Παναθηναϊκός
εκπροσωπήθηκε από 9 αθλητές.

(Σημαντικό μερίδιο των «καρπών» ανήκει και σε έναν μεγάλο Παναθηναϊκό, τον Νίκο Κοκκινάκη, που δεν ανήκει πλέον στο Τριφύλλι -προς το παρόν- αλλά έχει συμβάλει τα μέγιστα στην ομάδα)

Διαβάστε το ρεπορτάζ του επίσημου blog των σκοπευτών του Τριφυλλιού:

Ο έκτος από τους 19 αγώνες που διοργανώνει ο “ΖΕΥΣ” στο Εθνικό Σκοπευτήριο Βύρωνα για το διάστημα Ιανουαρίου – Ιουνίου 2013, διεξήχθη με τη συμμετοχή 27 σκοπευτών και σκοπευτριών όλων των ηλικιών από 12 συλλόγους.

Σήμερα, δεν θα σταθούμε τόσο στις επιδόσεις των αθλητών μας, αλλά στο γεγονός ότι μετά από πάρα πολλά χρόνια 9 αθλητές του Παναθηναϊκού έλαβαν μέρος σε 4 διαφορετικά αγωνίσματα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι καθώς βλέπουμε ότι η προσπάθεια των τελευταίων μηνών αποδίδει καρπούς. Παλιοί αθλητές του Συλλόγου επαναδραστηριοποιούνται, ενώ και νέο αίμα προστίθεται στην ομάδα.

Ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά καλή αρχή και πάντα επιτυχίες με το τριφύλλι στο στήθος.

Στον Αγωνιστικό τομέα, ο Παναθηναϊκός εκπροσωπήθηκε από τους αθλητές του Γιάννη Καμπούρη, Δημήτρη Κατσίρη και Θόδωρο Λουκόπουλο στο Αεροβόλο πιστόλι Αντρών, Πελαγία Βουισδάκη , Βιργινία Βουισδάκη και Έλενα Μαυρίδου στο Αεροβόλο πιστόλι Γυναικών, Διονύση Λιβέρη και Νίκο Κόκκινο στο Αεροβόλο Τουφέκι Αντρών και τέλος ο Νίκος Παρασκευόπουλος στο Ελεύθερο Πιστόλι.

Δεύτερη θέση για τον Γ. Καμπούρη με επίδοση (545/600), τέταρτη θέση ο Δ.Κατσίρης (531/600), όγδοη για Θ.Λουκόπουλο (461/600) στο Αεροβόλο Πιστόλι Αντρών.

Δεύτερη θέση ο Δ. Λιβέρης (545/600) και τρίτη θέση ο Ν.Κόκκινος (499/600) στο Αεροβόλο Τουφέκι Αντρών.

Έκτη, έβδομη και όγδοη θέση για Β. Βουισδάκη (272/400), Π. Βουισδάκη (205/400) και Ε. Μαυρίδου (127/400) αντίστοιχα στο Αεροβόλο Πιστόλι Γυναικών.
Keywords
Τυχαία Θέματα