MVP της αγωνιστικής η Πέρες

Η αργεντινή ακραία του Παναθηναϊκού, Χίμε Πέρες, πήρε τον τίτλο της MVP της αγωνιστικής, μετά τη σπουδαία της εμφάνιση και τους καθοριστικούς πόντους που κέρδισε στη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ηρακλή
στη Θεσσαλονίκη με 1-3 σετ.

Η καταπληκτική εμφάνιση της Χίμε Πέρες στον σαββατιάτικο αγώνα του Παναθηναϊκού επί του Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη, έδωσε στο Τριφύλλι τη νίκη με 1-3 σετ και του διεσφάλισε ουσιαστικά την παραμονή του στην Α1 (μάλιστα οι «πράσινες» ανέβηκαν στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα).

Η αργεντινή ακραία είχε 17 πόντους, με 16/38 επιθέσεις και 1 μπλοκ (76% υπ. - 47% άριστες), ενώ έβγαλε πολύ δύσκολες άμυνες στην αντεπίθεση του «γηραιού».

Τα στατιστικά της αυτά, της χάρισαν τον τίτλο της MVP της 21ης αγωνιστικής από την Ομοσπονδία, αποδεικνύοντας την καθοριστική της συμβολή στη νίκη.

Πέρες: «Ήμασταν πάντα... επτά μέσα στο γήπεδο».

Η Μαρία Χιμένα Πέρες βοήθησε τον Παναθηναϊκό να μείνει στην Α1 γυναικών ενώ ήταν MVP στην αναμέτρηση με τον Ηρακλή και μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας για το δύσκολο έργο που είχαν, αλλά και τους οπαδούς της ομάδας. Παράλληλα, αναφέρει πως δεν θα βγάλει τους Έλληνες ποτέ από την καρδιά της!

Ο Παναθηναϊκός εξασφάλισε την παραμονή του με νίκες στα τελευταία παιχνίδια. Πόσο εύκολο ή δύσκολο ήταν; Φοβηθήκατε κάποια στιγμή πως δεν θα τα καταφέρετε;
«Ήταν πολύ δύσκολο, χωρίς αμφιβολία, γιατί ξέραμε πως έπρεπε να νικάμε ό,τι κι αν αντιμετωπίζαμε. Ήταν δύσκολο να παίζουμε για να σώσουμε την ομάδα και είναι πιο ‘βαρύ’ από το να παίζεις τελικό για να πάρεις έναν τίτλο. Ανταποκριθήκαμε πολύ καλά, δείχνοντας πως έχουμε δουλέψει ως ομάδα. Πάντα είχα στο μυαλό μου πως αν προσπαθείς για κάθε πόντο, ακόμα και αν είναι δύσκολο, μπορείς να τα καταφέρεις».

Βοήθησες τα μέγιστα στη σωτηρία της ομάδας και μάλιστα ήσουν η MVP του αγώνα στη Θεσσαλονίκη και της αγωνιστικής. Πώς αισθάνεσαι και πού αφιερώνεις τη διάκριση;
«Είναι μεγάλη τιμή που πήρα αυτό το βραβείο σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι. Όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά, αλλά το γεγονός πως η διάκριση ήρθε σε μια στιγμή χαράς για τον Παναθηναϊκό, είναι ιδιαίτερο για μένα. Το βραβείο φυσικά δεν ανήκει μόνο σε μένα, αλλά σε όλα τα κορίτσια που δουλέψαμε και είχαμε πίστη πως θα τα καταφέρουμε. Σε όλους ανήκει το βραβείο. Ευχαριστώ τις συμπαίκτριές μου, το προπονητικό τιμ, τους διοικούντες και τους νέους μου φίλους εδώ στην Ελλάδα που είναι πάντα δίπλα μου. Και φυσικά τους οπαδούς μας που δεν κουράζονται να μας υποστηρίζουν και να μας επιτρέπουν να παίζουμε σε κάθε παιχνίδι σαν να είμαστε στην έδρα μας. Ήμασταν πάντα... επτά μέσα στο γήπεδο. Δεν μπορώ να πω τίποτα λιγότερο παρά ένα μεγάλο ευχαριστώ».

Το πρωτάθλημα τελειώνει την ερχόμενη εβδομάδα. Πώς ήταν η μικρή (μιας και δεν είσαι ούτε τρεις μήνες στον ΠΑΟ) εμπειρία σου από την ομάδα και το ελληνικό πρωτάθλημα;
«Ήξερα την τεράστια ιστορία της ομάδας πριν έρθω και χαίρομαι και ήμουν μέλος της πιο μεγάλης ομάδας της Ελλάδας. Ήταν υπέροχο και αισθάνομαι υπερήφανη που φοράω τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Δεν θα ξεχάσω ποτέ όσα ζω εδώ. Όταν φύγω θα πάρω μαζί μου όμορφες αναμνήσεις από την όμορφη χώρα σας και θα κουβαλάω τους Έλληνες στην καρδιά μου για πάντα»!
Keywords
Τυχαία Θέματα