Άνετη νίκη επί της Καβάλας

Ο Παναθηναϊκός δε συνάντησε δυσκολίες κόντρα στην Καβάλα και κέρδισε εύκολα με 95-73...
Ορεξάτοι και με περίσσια ενέργεια εμφανίστηκαν οι παίκτες της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού στο ματς με την Καβάλα και κέρδισαν εύκολα 95-73.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης έδωσε
αρκετό χρόνο συμμετοχής στους αναπληρωματικούς του, είχε την ευκαιρία να ξεκουράσει πολλά λεπτά τον Διαμαντίδη, ενώ ο προσφάτως τραυματίας Σχορτσιανίτης έμεινε στον πάγκο.

Σαρωτικός στο παιχνίδι ήταν ο Γκιστ που πέτυχε 20 πόντους. Από κοντά ακολουθούν σε απόδοση και οι Ούκιτς και Ματσιούλις.

Οι «πράσινοι» κλείδωσαν από το πρώτο δεκάλεπτο τη νίκη όταν και έχτισαν μία διαφορά της τάξης του 22-6. Στα μέσα του δευτέρου δεκαλέπτου η διαφορά είχε φτάσει μέχρι και τους 28 πόντους (38-10), ενώ το ημίχρονο έκλεισε με το σκορ 47-25.

Οι παίκτες του Τριφυλλιού, κάπως χαλάρωσαν στο τρίτο μέρος της αναμέτρησης και η Καβάλα έριξε τη διαφορά στους 9 (62-53). Ωστόσο, οι «πράσινοι» γρήγορα ξύπνησαν και με σερί πόντων από τους Λάσμε, Μπράμος και Γκιστ ανέβασαν και πάλι τη διαφορά στους +16. Διαδικαστικού χαρακτήρα ήταν το τέταρτο δεκάλεπτο, με τις δύο ομάδες απλώς να δοκιμάζουν διάφορά συστήματα και να περιμένουν να λήξει ο αγώνας, ο οποίος είχε κριθεί.

Τα δεκάλεπτα: 22-6, 47-25, 69-53, 95-73
Keywords
Τυχαία Θέματα