Στο Λονδίνο για συζητήσεις ο Μόγιες

20:10 8/5/2013 - Πηγή: AEK365

Ο προπονητής του συλλόγου του Μάντσεστερ, φέρεται να είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την επόμενη μέρα των «κόκκινων διαβόλων».

Όπως μετέδωσε το «SkySports», θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο της Έβερτον, Μπιλ Κενράιτ, απόψε στο Λονδίνο! Αυτό, δείχνει αν μη τι άλλο ότι τα σενάρια που θέλουν τον Μόγιες να είναι το απόλυτο φαβορί για να διαδεχθεί τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έχουν βάση και ενδεχομένως, να έχει πλήρη επίγνωσή τους, ο Μόγιες.

Ο τεχνικός των «ζαχαρωτών», θα βρισκόταν ούτως ή άλλως στην αγγλική πρωτεύουσα το

βράδυ για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της Τσέλσι απέναντι στην Τότεναμ στο «Στάμφορντ Μπριτζ», αλλά με την ευκαιρία της παρουσίας του στο Λονδίνο, θα συναντήσει τον πρόεδρο της Έβερτον, Μπιλ Κενράιτ.

Οι δυο τους, θα συζητήσουν για το μέλλον της συνεργασίας τους και δεν αποκλείεται, ο κόουτς της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ να μεταφέρει στο μεγάλο αφεντικό του συλλόγου, κάποια πρώτη επαφή που είχε με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ...

Την ίδια ώρα, τα βρετανικά Μέσα έχουν προχωρήσει λίγο παραπάνω το θέμα της διαδοχής του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στην τεχνική ηγεσία των «κόκκινων διαβόλων», βάζοντας στη λίστα των υποψήφιων αντικαταστατών του Σκοτσέζου και τον Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, της Γουίγκαν.

Keywords
Τυχαία Θέματα