Άνανδρη επίθεση στο πούλμαν του Παναθηναϊκού

Σε ενέδρα έπεσε το πούλμαν του Παναθηναϊκού κατευθυνόμενο προς το ΣΕΦ από οπαδούς του ΟΣΦΠ. Τραυματίστηκαν οι Περπέρογλου και Σμιθ.

Καρτέρι στην Παραλιακή είχαν στήσει τραμπούκοι του Ο.Σ.Φ.Π. στο πούλμαν που μετέφερε την αποστολή του Παναθηναϊκού.


Το πούλμαν δέχτηκε καταιγισμό από πέτρες με αποτέλεσμα να σπάσουν τα τζάμια και να τραυματιστούν σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι Σμιθ και Περπέρογλου. Οι δύο παίκτες έχουν δεχτεί πέτρες στο κεφάλι και δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή η σοβαρότητά του τραυματισμού τους.

Με δηλώσεις του στον "NovaΣΠΟΡ FM", ο Μάνος Παπαδόπουλος μίλησε για την επίθεση που δέχτηκε το πούλμαν του Παναθηναϊκού:

"Χτυπήθηκε το πούλμαν από πέτρες στην παραλιακή. Δεν προλάβαμε να δούμε τίποτα. Υπήρχε αστυνομική δύναμη, αλλά μας είχαν στήσει ενέδρα. Έχουν χτυπήσει Σμιθ και Περπέρογλου και μεταφέρονται στο νοσοκομείο. Δεν μπορούμε να πούμε τίποτα για το παιχνίδι", τόνισε ο μάνατζερ του Τριφυλλιού.

Τη φωτογραφία που βλέπετε στο άρθρο την ανέβασε στο "Twitter" του ο Μάικ Μπατίστ. Ο Αμερικανός σέντερ προφανώς αηδιασμένος από την επίθεση που δέχτηκε το πούλμαν έγραψε για τις φωτογραφίες: "Αυτά τα σκατά πρέπει να σταματήσουν κάποια στιγμή".

Αυτή τη στιγμή η αστυνομία έχει αποκλείσει την ευρύτερη περιοχή και έχει απαγορεύσει τη συνέχιση της πορείας του πούλμαν προς το γήπεδο.
Keywords
Τυχαία Θέματα