an h EEA pei oxi

Το «μπαλάκι» στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, στην οποία κατατίθεται την Τριτη ο φάκελος του σωματείου Παναθηναϊκή Συμμαχία...
Στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού κατατίθεται αύριο (Τρίτη, 26/6) ο φάκελος με τα δικαιολογικά της Παναθηναϊκής Συμμαχίας που απαιτούνται για να ολοκληρωθεί η μεταβίβαση του 54,7% των μετοχών της ΠΑΕ στο Σωματείο.

Από τους όρους που έχουν υπογραφεί ανάμεσα σε Γιάννη Αλαφούζο και Γιάννη Βαρδινογιάννη, ένας από τους πιο σημαντικούς είναι η έγκριση της ΕΕΑ.

Από
την Επιτροπή αυτό που περιμένει ο Παναθηναϊκός και μαζί του εκατομμύρια φίλαθλοι είναι να δείξει -τουλάχιστον από άποψης ταχύτητας- την ίδια ευαισθησία που έδειξε και στην περίπτωση του πρίγκιπα Φαϊζάλ.

Χωρίς να έχουμε τη διάθεση να προτρέχουμε και να κινδυνολογούμε και χωρίς να έχουμε κάποια επιπλέον πληροφορία, κρίνουμε συνετό να τονίσουμε πως στην περίπτωση που η ΕΕΑ δεν δώσει το «πράσινο φως» τότε θα δημιουργηθούν εύλογες απορίες σχετικές:

α) με το νομικό επιτελείο του Γιάννη Αλαφούζου. Από τη στιγμή που ο μεγαλομέτοχος του ΣΚΑΪ έχει ενημερώσει τον κόσμο του Παναθηναϊκού πως δε συντρέχει κανένας νομικός κίνδυνος, αυτό σημαίνει πως οι δικηγόροι του τον έχουν πληροφορήσει αντίστοιχα.

β) με την επιθυμία του Γιάννη Βαρδινογιάννη να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό. Η απόφαση της ΕΕΑ (και όχι μόνο) θα φωτίσει το κατά πόσο πράγματι ο Τζίγγερ και η οικογένειά του θέλουν να φύγουν από το Τριφύλλι. Ας μην ξεχνάμε πως και πριν από 10 μήνες ο μεγαλομέτοχος είπε πως αποτελεί παρελθόν από τον σύλλογο (κάτι που τονίζει δεξιά και αριστερά όλο αυτό το διάστημα και το περιβάλλον του), αλλά οι πράξεις του δείχνουν (μέχρι στιγμής) ακριβώς το αντίθετο.

γ) με τους νομικούς που περιβάλλουν το Σωματείο. Θεωρούμε αδιανόητο τόσο για τον κ. Βερβεσό, όσο και για τον Αριστείδη Καμάρα να μη γνωρίζουν τους νόμους (και τα παραθυράκια τους).

δ) με την ίδια την ΕΕΑ. Θα είναι αν μη τι άλλο παράλογο και ύποπτο για την Επιτροπή να εγκρίνει με περίσσια ευκολία τον πρίγκιπα Φαϊζάλ (όταν με μία απλή έρευνα διέκρινε «παράξενα» πράγματα στην εγγυητική του ο Γιάννης Αλαφούζος) και να «κόβει» το Σωματείο. Με λίγα λόγια θα πράττει συμπτωματικά όπως συμφέρει όσους όσοι δεν θέλουν με τίποτα να μείνει με 0% ο Τζίγγερ.
Keywords
Τυχαία Θέματα