Ξεκινούν οι ανανεώσεις

Τρεις οι προτεραιότητες ανανεώσεων για τον Παναθηναϊκό, Λέτο, Κατσουράνης και Καραγκούνης.
Στο ίδιο τραπέζι αναμένεται να κάτσουν, ίσως και εντός της ημέρας, ο Γιώργος Καραγκούνης με τους διοικούντες του Τριφυλλιού.

Σύμφωνα με την εημερίδα «η Πράσινη», ο Δημήτρης Γόντικας μαζί με τον Βασίλη Κωνσταντίνου αναμένεται να συναντηθούν με τον Καραγκούνη, ώστε να συζητήσουν το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας τους. Η πρόταση θα είναι για μονοετές συμβόλαιο με μείωση αποδοχών, ενώ ο Καραγκούνης προβάλλει
αξιώσεις για μεγαλύτερη συμμετοχή στα αγωνιστικά πλάνα της ομάδας.

Εκτός από την περίπτωση του Γιώργου Καραγκούνη, δύο ακόμα παίκτες από το υπάρχον ρόστερ βρίσκονται στην κορυφή της λίστας του Δημήτρη Γόντικα.

Ο πρόεδρος του Τριφυλλιού αναμένεται τις αμέσως επόμενες ημέρες να ξεκαθαρίσει τις περιπτώσεις των Κώστα Κατσουράνη και Σεμπαστιάν Λέτο.

Πρώτα αναμένεται να γίνει η συνάντηση για τον 33χρονο μέσο. Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Live Sport», o Γιάννης Αλαφούζος έχει δώσει εντολή για παραμονή του Κατσουράνη στον Παναθηναϊκό. Στον παίχτη θα προταθεί μείωση αποδοχών και, αν τη δεχθεί, τότε θα συνεχίσει να φοράει τα πράσινα. Σε διαφορετική περίπτωση, θα γίνει προσπάθεια για κοινή λύση του συμβολαίου του.

Παράλληλα, επαφή αναμένεται να υπάρξει και με τον ατζέντη του Σεμπαστιάν Λέτο, Φερνάντο Κοσεντίνο, εντός των επόμενων ημερών. Όπως είναι γνωστό από τον Παναθηναϊκό θα προταθεί επέκταση της συμφωνίας των δύο πλευρών μέχρι το καλοκαίρι του 2015, με ταυτόχρονη μείωση αποδοχών.
Keywords
Τυχαία Θέματα