Πίρλο: Αποφασισμένοι για το Σούπερ Καπ

15:47 7/8/2012 - Πηγή: AEK365

Στο Πεκίνο βρίσκεται η αποστολή της Γιουβέντους ενόψει του τελικού του ιταλικού Σούπερ Καπ κόντρα στην Κυπελλούχο Νάπολι στις 11 Αυγούστου με τον Αντρέα Πίρλο να υπογραμμίζει πως οι παίκτες της πρωταθλήτριας Ιταλίας είναι αποφασισμένοι να κατακτήσουν τον πρώτο τίτλο της σεζόν. Παράλληλα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τα όσα έχει κάνει η διοίκηση στο μεταγραφικό κομμάτι.

Σε δηλώσεις του κατά την άφιξη της αποστολής στο Πεκίνο ο Αντρέα Πίρλο τόνισε:

"Έχουμε φτάσει εδώ με μεγάλο ενθουσιασμό. Έχουμε πολλούς θαυμαστές στην Κίνα και είμαστε αποφασισμένοι να κερδίσουμε το Σούπερ Καπ Ιταλίας. Η διοίκηση τα έχει πάει καλά στην μεταγραφική αγορά του καλοκαίρι και έχει κάνει εξαιρετική δουλειά. Νομίζω ότι μπορούμε να παίξουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ με την φιλοδοξία της πρόκρισης από τη φάση των ομίλων".
Όσο για την ενδεχόμενη τιμωρία του Αντόνιο Κόντε εξαιτίας της οποίας θα απουσιάσει από αρκετά παιχνίδια από τον πάγκο της Γιουβέντους, ο Πίρλο δήλωσε: "Εμείς σκεφτόμαστε ό,τι συμβαίνει μέσα στο γήπεδο. Εμείς χρειάζεται να κάνουμε καλά τη δουλειά μας και να μην ασχολούμαστε με τέτοιου είδους ζητήματα".

Keywords
Τυχαία Θέματα