Αγχώνεται το... ΕΘΝΟΣ για Καραγκούνη

Δεν περισσεύει ούτε μισό ευρώ στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός και η εφημερίδα ΕΘΝΟΣ... «αγχώνεται» για το συμβόλαιο του Γιώργου Καραγκούνη! Οι εμφανίσεις του μέσου του Παναθηναϊκού Γιώργου Καραγκούνη με τη φανέλα της εθνικής αποδεικνύουν πως ο ποδοσφαιριστής μπορεί να σταθεί σε υψηλό επίπεδο. Έτσι τουλάχιστον ισχυρίζεται ο δημοσιογράφος Στέλιος Σαρέσκος της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ
(που ανήκει στον όμιλο Μπόμπολα, συνεταίρου του Γιάννη Βαρδινογιάννη στο MEGA και μεγαλοεργαλάβου που έχει αναλάβει το γήπεδο στο Βοτανικό).

Αυτό, όμως, που βλέπουμε εμείς, είναι πως οι εμφανίσεις του «Κάρα» με το εθνόσημο αποδεικνύουν πως μπορεί μεν να σταθεί σε ανταγωνιστικό επίπεδο, όποτε, δε, το επιθυμεί ο ίδιος. Γιατί όταν ένας παίχτης αντιμετωπίζει μία από τις καλύτερες εθνικές του κόσμου και βγαίνει MVP του αγώνα, και σε διασυλλογικό επίπεδο δείχνει τελείως διαφορετικό, αρνητικό πρόσωπο, μόνο ως επιλεκτική διάθεση μπορούμε να το εκλάβουμε.

Παρόλα αυτά ο Γιώργος Καραγκούνης ήταν από τους πιο ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού με καθαρές αποδοχές 1 εκατομμύριο ευρώ. Ο παίχτης έχει προσφέρει αρκετά στον σύλλογό του, βγήκε από τις ακαδημίες, παθιάστηκε με το Τριφύλλι και άξια πήρε όσα χρήματα πήρε. Πλέον, όμως, μιλάμε για έναν αθλητή που αγωνίζεται σπάνια. Μιλάει επίσης για μία χρονική περίοδο οικονομικά τραγική, που οι καλύτεροι παίχτες αποχωρούν ένας ένας.

Είναι λοιπόν προκλητικό να διαβάζουμε δημοσιεύματα που βγάζουν άγχος για το αν θα δεχτεί τα 300 χιλιάρικα ο Γιώργος Καραγκούνης, από τη στιγμή που οι ίδιοι δημοσιογράφοι και τα ίδια Μέσα ενημέρωσης δεν κράτησαν την ίδια στάση όταν αποχώρησαν για οικονομικούς λόγους, ως ελεύθεροι, ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, ο Σωτήρης Νίνης, ο Σιμάο Μάτε Τζούνιο. Παίχτες με δεκαπλάσια προσφορά στον Παναθηναϊκό από τον Καραγκούνη του 2012.

Στην τελική, αφού η εθνική είναι κριτήριο για τον Στέλιο Σαρέσκο, ας δείξει την ίδια ευθιξία και για την περίπτωση του επίσης βασικού με το εθνόσημο Κώστα Κατσουράνη. Του παίχτη που τη σεζόν που πέρασε, έπαιξε σε 23 παιχνίδια (στα 14 έβγαλε το 90λεπτο), έβαλε 4 γκολ και έδωσε 3 ασίστ. Η σύγκριση είναι αναπόφευκτη αν αναλογιστούμε πως ο Γιώργος Καραγκούνης φέτος δεν αγωνίστηκε ούτε σε ένα παιχνίδι πρωταθλήματος για 90 λεπτά, ενώ μόλις 3 φορές ξεκίνησε στη βασική εντεκάδα!
Keywords
Τυχαία Θέματα